Căderea părului la femei. Vedete și experți la Spectacola de weekend

Data actualizării: | Data publicării:
Nicoleta Nucă și Ensar Duman la interviurile Spectacola de Weekend
EXCLUSIV
Descriere foto: Nicoleta Nucă și Ensar Duman la interviurile Spectacola de Weekend

Nicoleta Nucă, Sara Denise Arzan, fiica Adinei Buzatu, Ensar Duman și dr. Pavelina Andrei, vin la interviurile Spectacola de Weekend, sâmbătă, la ora 13;00, pentru a discuta despre cauzele căderii părului dar și despre soluțiile pe care medicina modernă le pune la dispoziție.

Căderea părului la femei reprezintă un subiect tabu. Deși suntem obișnuiți să auzim despre problemele bărbaților în legătură cu pierderea podoabei capilare, când vine vorba de doamne, discuțiile pe această temă sunt mai rare. 

Nici vedetele nu sunt ocolite de aceste probleme. 

Nicoleta Nucă a decis să vorbească despre perioada stresantă din viața ei, care a dus la o cădere masivă a părului, dar și despre cum a reușit să rezolve aceste probleme. 

Sara Denise Arzan, fiica Adinei Buzatu, a experimentat probleme cu pierderea părului din cauza stresului de la școală. 

Dr. Pavelina Andrei, medic specialist in Dermatovenerologie, va vorbi despre cauzele căderii părului la femei și despre posibilele tratamente care ar putea rezolva această problemă. 

Ensar Duman, consilier medical, va vorbi despre procedurile medicale de ultimă generație care stopează căderea părului și stimulează creșterea de noi fire. 


Care sunt cauzele căderii părului la femei și cum ne putem salva podoaba capilară, aflați sâmbătă, de la ora 13:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel