Gina Pistol, fotografie emoționantă cu Smiley și fiica lor. Cei doi au plecat în prima vacanță cu Josephine

Data publicării:

Gina Pistol și Smiley au plecat în prima vacanță în trei.

Gina Pistol și Smiley sunt mai împliniți ca niciodată de când a venit pe lume fetița lor, Josephine. Cei doi sunt extrem de dedicați creșterii celei mici, iar prezentatoarea TV a vorbit adesea despre starea de extenuare pe care o are în această perioadă, din cauza faptului că nu-și alocă deloc timp pentru ea, dedicându-se prea mult treburilor casnice. Așadar, pentru a se odihni și pentru a-și reîncărca bateriile, Gina și iubitul său și-au făcut bagajele și au plecat într-o binemeritată vacanță. Cuplul celebru nu a ”evadat” singur, ci, după cum era de așteptat, împreună cu fetița lor. Gina Pistol a ținut să imortalizeze acest moment unic printr-o fotografie, pe care a împărtășit-o cu urmăritorii săi din mediul online. Vedeta și-a surprins partenerul într-o ipostază extrem de emoționantă, în care acesta o ținea în brațe pe micuța Josephine, în prima ei călătorie cu avionul.

Cine prezintă noua ediție Chefi la cuțite. Surpriză de proporții pentru fani 

 

 

Ce dezvăluiri făcea Gina Pistol, cu câte zile înainte de vacanță

Într-un moment de maximă sinceritate, Gina Pistol le-a spus internauților recent care sunt stările interioare cu care se confruntă în această perioadă. Aceasta a mărturisit faptul că nu se simte deloc bine nici fizic, nici psihic, iar de când a devenit mamă recunoaște că oboseala nu îi mai dă deloc pace. În acest sens, partenera de viață a lui Smiley spunea încă de atunci faptul că ar avea nevoie urgentă de o vacanță, însă fiica ei nu era inclusă în plan.

„A fost o perioadă ciudățică, de asta nu am făcut nici postări pe Instagram. Nu am avut energie. Toată viața asta de om mare mă consumă enorm și de când am devenit mamă parcă nu mai am timp de nimic altceva. Tot timpul fac cumpărături, mă ocup de casă, stau și eu cu copilul, gătesc. Avem o doamnă care ne ajută, dar atunci când vine la noi tot timpul îmi dau și eu de lucru, mă chinui singură. Tot timpul sunt ocupată. Poate că e și din cauza faptului că nu am avut o vacanță de multă vreme. Mi-e foarte greu să cred că aș putea să plec fără copil, doar că nu ești în concediu cu copil. Am nevoie de câteva zile doar pentru mine, clar.”, a continuat partenera lui Smiley.

Gina Pistol, despre sacrificiile pe care le face pentru fiica ei, Josephine: „Nu vreau să plătească terapie mai târziu”

Cum a slăbit prezentatoarea după ce a născut

Gina Pistol și-a revenit spectaculos după naștere, întorcându-se aproape complet la starea fizică inițială. Frumoasa mămică a postat o fotografie chiar de pe cântar recent pe rețelele de socilalizare, unde se mândrește cu un număr extrem de mic de kilograme. Gina Pistol a reușit să atingă aproape 57 de kilograme, însă nu a fost un proces ușor. Aceasta a făcut public tot procesul prin care a trecut, până să ajungă la acest rezultat și își propune să continue.

„Mi-a zis toată lumea că am slăbit foarte mult, nu am slăbit atât de mult, mai am de dat jos vreo 3-4 kilograme. Însă, la înălțimea mea chiar și două kilograme în plus sau în minus sunt un inconfort foarte mare vizibil. După ce am avut un blocaj și nu mai reușeam să scad sub 59 de kilograme am început să iau niște pastile și m-au ajutat. La sală nu am ajuns, pentru că nu am avut timp sau dacă am avut o portiță de timp liber am stat. Nu mai am energie psihic, nu reușesc să mă adun. Anul ăsta a fost ciudățel rău pentru mine. Am mâncat mai puțin în ultima vreme, dar cred că m-au ajutat și tratamentele corporale pe care le fac.”, a spus Gina Pistol pe instastory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel