Gigi Becali, declarații neașteptate despre Gina Pistol: "Să se despartă de fata aia! E mai mare ca el"

Data publicării:
Captură video Youtube/ TRINITAS TVTRINITAS TV, Instagram/ Gina Pistol
Descriere foto: Captură video Youtube/ TRINITAS TVTRINITAS TV, Instagram/ Gina Pistol

Gina Pistol nu a fost deloc susținută în relația pe care a avut-o cu fotbalistul Mihai Răduț. 

Gina Pistol a fost o femeie extrem de curtată întotdeauna. Tocmai din acest motiv, înainte de a avea o relație cu Smiley, frumoasa prezentatoare a avut legături amoroase cu fotbalistul Mihai Răduț. Totuși, legătura dintre cei doi, care a durat aproximativ 7 luni și s-a terminat în urmă cu 10 ani, nu a fost privită cu ochi buni de toată lumea. Diferența de vârstă destul de mare dintre cei doi a fost principalul motiv. Așadar, fotbalistul a povestit cum i s-a interzis să joace într-una dintre cele mai iubite echipe de fotbal din România, din cauza relației pe care o avea cu Gina Pistol.

„Victor Pițurcă m-a sunat și m-a convins să vin la Steaua. Dar a plecat după trei luni și acolo a fost problema mea. A fost mai dificil după aceea. A venit Marius Lăcătuș și mi-a zis că sunt tânăr și am timp să joc.

Pe mine nu m-a afectat și nu m-a influențat cu nimic relația cu Gina Pistol. Dar probabil că persoanele din jur au fost cumva deranjate. Eu eram același om, făceam aceleași lucruri”, a declarat Mihai Răduț conform gsp.ro.

Gina Pistol a dezvăluit care este numele ei din buletin: „Nici mama nu mai știe că mă cheamă...”

Gigi Becali nu a fost de acord cu relația celor doi

Fotbalistul a dezvăluit cum însuși Gigi Becali nu a vrut să-i vadă împreună pe cei doi. Acesta arunca fel de fel de cuvinte la adresa actualei partenere a lui Smiley. Printre principalele motive invocate de Gigi Becali, pentru care Mihai Răduț ar fi trebuit să se despartă de aceasta erau vârsta, dar și faptul că femeia stătea cu el doar pentru bani.

"Noi, ca popor, judecăm orice fără să știm. Cred că s-a întâmplat și la Steaua. Am un prieten mai apropiat de patron și știu că erau discuții. «Ce caută cu aia? Ce să facă? E mai mare ca el!». Și cu barba la fel pentru că îmi lăsasem barbă. «Să își dea barba jos dacă vrea să joace!». Dacă îmi zici să fac ceva, mai rău nu fac! Dacă m-ar afecta... Dacă nu am barba mare și joc mai bine, o tai de tot! Dar dacă nu-mi dai niciun argument.... a

Se spunea «Să se despartă de fata aia! Dacă nu, nu mai joacă! Îi mănâncă toți banii!». Nu știu cine spunea, doar afla ce se spunea. Da, oameni din club. Am auzit că existau discuții... Să îmi dau barba jos, să mă despart de Gina.", a declarat Mihai Răduț la GSP LIVE.

Gina Pistol a trecut prin momente grele după ce a născut: Nu mai știam cine sunt. Aveam 80 de kilograme

Mihai Răduț și Gina Pistol s-au despărțit în 2012

Relația dintre cei doi a durat doar pentru aproximativ jumătate de an, Gina Pistol fiind cea care a pus punct relației. Motivul invocat de aceasta a fost tot diferența de vârstă, a explicat ea, pe vremea aceea. Prezentatoarea TV a ținut chiar să precizeze faptul că fostul ei partener i-a fost foarte fidel, în ciuda diferenței de 9 ani dintre ei.

„Eu am realizat ca exista o diferență de nouă ani și se vede, nu neapărat fizic. Din Thailanda totul s-a spulberat și nu a fost vorba de o altă femeie. El nu m-a înșelat niciodată. Nu acesta a fost motivul. Cu mama lui m-am înțeles întotdeauna, la fel și cu tatăl lui. Sunt niște părinți mișto, tineri, faini. Eu știam că sunt matură. El își dorea o familie, copii, însă eu am simțit altceva. Am ținut foarte mult cu casa, eu nu ies în cluburi, în cafenele”, a marturisit Gina Pistol la vremea aceea, potrivit national.ro

Smiley și Gina Pistol, prima apariție de când au devenit părinți: „N-am mai dormit de aproape 2 ani”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel