Gina Pistol a trecut prin momente grele după ce a născut: Nu mai știam cine sunt. Aveam 80 de kilograme

Data publicării:
Captură video Youtube/ ProFM Romania
Descriere foto: Captură video Youtube/ ProFM Romania

Gina Pistol și Smiley au trecut prin extrem de multe încercări, de când au devenit părinți.

Gina Pistol și Smiley și-au făcut pentru prima dată apariția împreună în cadrul unei emisiuni, de când au devenit părinți. Invitați în podcastul Seara după șapte, realizat de Gabriel Fereșteanu la ProFM, cei doi au vorbit despre cele mai dificile momente prin care au trecut, de când familia lor a devenit mai numeroasă, dar și despre faptul că sarcina Ginei a fost ceva extrem de neașteptat, aceștia neavând nicio speranță în acest sens.

"Sarcina Ginei și copilul nostru e o minune, un dar la la Dumnezeu. Noi am primit tot momentul exact ca pe un dar și am tratat fiecare moment și cu bune, și cu rele. Indiferent că am trecut și prin momente de panică, supărări, le-am primit fix cu bucurie. Înainte să fie Gina gravidă, toată lumea ne avertiza la ce să fim pregătiți și, sufletește, m-am pregătit. Eu oricum sunt mai calm, dar mie nu mi s-a părut că a fost dificil.", a declarat Smiley în cadrul podcastului.

Gina Pistol a trecut printr-o perioadă foarte grea, după ce a născut

Dacă Smiley a privit toate lucrurile cu foarte mult calm, partenera acestuia a avut parte de extrem de multe momente de dezechilibru în această perioadă. Frumoasa prezentatoare spune că nu se mai regăsea în nimic, iar kilogramele acumulate în plus i-au făcut lupta și mai grea.

"Mie mi s-a părut că a fost dificil. Ai avut toată răbdarea din lume cu mine. Erau momente când eram conștientă că exagerez, dar eram conștientă că e hormonal și nu aveam cum să mă controlez. A avut foarte mare răbdare cu mine. Eu mă făceam imensă, aveam 80 de kilograme înainte să nasc și făcea Andrei: "Doamne cât ești de frumoasă" și începeam să plâng, că mă ia la mișto. Eu am ales să vorbesc despre asta pentru că nici cu mine nu a vorbit nimeni și mă uitam la alte mămici și credeam că eu greșesc cu ceva. Pentru femeie este foarte greu în perioada de după naștere. Viața nu este perfectă, sunt nopți nedormite, corpul se reface greu, duci o criză de identitate. Eu aveam momente când nu mai știam cine sunt, acum mă regăsesc ușor, ușor. Uiți cine ești.", a declarat Gina Pistol.

Ce spun cei doi despre plecarea Ginei la Asia Express

Cel mai greu lucru din toată această perioadă a fost momentul în care Gina  a trebuit să renunțe la unul dintre cele mai iubite reality show-uri din România, Asia Express. Chiar dacă inițial, vedeta era convinsă că va pleca în această experiență inedită, timp de două luni, pe parcurs decizia i s-a schimbat.

"Pentru mamă programul este în jurul copilului. În primii 3-4 ani, copilul este dependent de mamă și are o legătură specială cu mama. Eu, ca tată, trebuie să fiu sprijin pentru mamă. Gina zice bine, pe rețelele sociale, la TV totul este perfect. Pentru Gina a fost o schimbare foarte clară, e foarte greu să renunți la niște proiecte foarte dragi, pentru ea a fost un moment foarte greu când a trebuit să aleagă dacă pleacă în sezonul nou Asia Express sau nu. A fost o decizie foarte grea, eu i-am spus că oricum ar fi, ne descurcăm. E greu să pleci de lângă copil când are un an. Alegerea pe care ea a făcut-o a fost pentru familie, pentru dragoste.", a declarat Smiley.

"Eu am avut o perioadă de două săptămâni când mă trezeam și spuneam "Gata, plec în Asia". Andrei mi-a zis atunci că orice decizie aș lua, el mă susține. Când mă duceam la filmări la Chefi la Cuțite mi se făcea dor imediat de ea. Legătura pe care o am eu cu copilul meu vine instinctiv. Aveam teamă la început, dar acum simt lucrurile.", a spus și Gina Pistol.

Citește și: Smiley și Gina Pistol, prima apariție de când au devenit părinți: „N-am mai dormit de aproape 2 ani”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel