Gina Pistol a dezvăluit care este numele ei din buletin: „Nici mama nu mai știe că mă cheamă...”

Data publicării:

Gina Pistol a dezvăluit care este adevăratul nume pe care îl are în acte și cum a ajuns să fie numită Gina.

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din show-bizz. Frumoasa prezentatoare Tv și-a făcut debutul în lumea showbizz-ului la o vârsta fragedă, prin apariția în celebra revistă cu iepurași. Lumea Ginei s-a schimbat complet în acel moment și, dintr-o tânără care schimba joburile încercând să se întrețină, a devenit o femeie admirată de o țară întreagă.

Pe atunci, iubita lui Smiley s-a prezentat lumii cu numele de Gina Pistol. În acte, vedeta se numește, de fapt, Georgeta. Ea spune că nimeni nu i-a spus niciodată Georgeta și că are momente când uită că acesta este numele ei real. Gina este apelativul cu care spune că rezonează. 


„Eu rezonez cu Gina. Dar aș vrea să îmi pun Gina în toate actele. Nu mi-a zis nimeni Georgeta, nici nu cred că știu oamenii că mă cheamă Georgeta, nici mama nu mai știe că mă cheamă Georgeta. Nici eu. Și uit! Eu rezonez, a fost dorința mamei mele, Gina”, a povestit Gina Pistol în cadrul podcast-ului realizat de Gabriel Fereșteanu la Pro FM. 

Gina Pistol, traumatizată de copilăria grea: „Mă sabotez. Am noroc cu Andrei care mă ia și mă scutură”

Smiley și Gina Pistol, prima apariție de când au devenit părinți: „N-am mai dormit de aproape 2 ani”

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în urmă cu un an. Pe 9 martie 2021, micuța Josephine a venit pe lume și le-a schimbat complet viața părinților ei celebri. 

Invitați în podcastul realizat de Gabriel Fereșteanu, Gina Pistol și Smiley au povestit cum arată viața lor acum și cum se descurcă cu creșterea fetiței. 

Gina Pistol este extrem de mândră de fiica ei, despre care spune că se dezvoltă rapid și că îi uimește cu fiecare gest.

„Vorbește, se exprimă, fără cuvinte pe care să le înțelegi, dar se exprimă în felul ei. Spune mama, dada și cântă. Cântă foarte mult”, a dezvăluit Gina în cadrul podcastului. 


„Cântă și dansează așa, la nivelul ei. Dar intonează, note diferite, tonalități diferite. Are preferințe muzicale. Acum, piesa ei preferată e „Adventures of a lifetime”, de la Coldplay. Îi place muzica funk, în trecut i-a plăcut Rita foarte tare, îi place cam tot ce cânt eu. Îmi recunoaște vocea foarte repede”, a completat Smiley. 


Ritual de dimineață 


Pentru că Gina se trezește peste noapte să o alăpteze pe micuță, Smiley este cel care se trezește de dimineață și are grijă de fiica lor. 

P„entru că Gina se trezește noaptea și o adoarme la loc, eu dorm buștean și mă trezesc la 7, când se trezește ea și citim cărți, ascultăm muzică, povestim, ne jucăm, ne plimbăm”, a povestit Smiley.


Gina Pistol: Eu n-am mai dormit de aproape 2 ani de zile

Dacă pentru Smiley petrecerea timpului cu cea mică pare o poezie, la Gina lucrurile stau diferit. Vedeta spune că are doi ani de când nu s-a mai odihnit cum trebuie.

„Se trezește des. A avut o perioadă când a fost foarte cuminte, o puneam în pat pe la 8:30 seara și cânta singură, fredona ea, și adormea și dormea până dimineața. Dar, odată cu regresia somnului, cu salturile de creștere, au dat-o peste cap și mi se trezește acum la trei ore. Eu n-am mai dormit de aproape 2 ani de zile, să mă pun în pat și să mă trezesc dimineața”, a mărturisit Gina Pistol. 


Cum s-au cunoscut Gina Pistol și Smiley

Deși de cunoșteau de ceva vreme, Gina Pistol spune că scânteia dintre ei s-a produs târziu, în cadrului unui eveniment monden la care Smiley venise să cânte.

„Era undeva în Floreasca, era o scenă micuță, petrecerea unei reviste, nu-mi amintesc exact ce revistă, și Andrei cânta acolo. Eu ascultam muzica și Smiley și Simplu și îmi plăcea, doar că nu l-am privit niciodată ca pe un bărbat la care să mă uit „Mamă, ce partidă bună, pentru că el era într-o relație. Pentru mine, bărbații care sunt într-o relație nu există și mai ales dacă sunt eu într-o relație. Îl vedeam doar ca pe un artist.  

Și acela a fost singurul moment, eram și eu singură, era și el singur, și a fost singurul moment în care m-am uitat la el și am zis „măi, ce mișto e tipul ăsta””, a recunoscut Gina. 


„Ce-i drept, îmi aduc și eu aminte de evenimentul acela. Era un eveniment pentru o revistă. Eu nu prea particip, dar rar, când particip, de mai întâmplă din astea. Adică să mă privească lumea cu alți ochi. Întotdeauna când cânți la evenimente de genul acesta, mondenități din astea, e ceva stingher. Că oamenii vin acolo să socializeze și tu vii și cânți. Majoritatea oamenilor sunt din cerul acesta de entertainment, artiști între ei, entertaineri între ei”, a spus Smiley. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel