Gică Hagi, lecție pentru Ianis, după ce și-a cerut iubita în căsătorie: „Așa sunt puternici. Le-am zis să ...”

Gică Hagi este mândru tare de cei doi copii ai săi. Ianis are performanțe în lumea sportului, în timp ce Kira reușește să facă furori în lumea cinematografiei și în artă. Recent, fiul legendarului fotbalist și-a cerut iubita în căsătorie. 

Gică Hagi e în culmea fericirii după ce Ianis Hagi și-a cerut iubita de soție la Paris, într-un cadru de poveste. 

 

„O bucurie! Sunt bucuros, bravo lui că își asumă, e responsabil. E un copil liniștit care știe ce face în viață. Eu, ca părinte, sunt foarte mulțumit. Încă n-am stabilit nimic, doar ce s-a întâmplat între ei doi.

Le-am zis să se împace bine, să țină unul la celălalt și să meargă împreună în viață. Așa sunt puternici! E multă fericire. Mă bucur că Ianis crește, copiii devin responsabili. El știe foarte bine ce face”, a spus Gică Hagi în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

VEZI ȘI: Gică Hagi își obligă copiii să facă asta. Legendarul fotbalist nu concepe ca Ianis și Kira să nu se conformeze: „Să îmi plătească. Da, sunt obligați” https://www.spectacola.ro/ce-obligatii-vor-avea-copiii-lui-gica-hagi-cand-acesta-va-ajunge-la-batranete-toate-da-sunt-obligati_23588.html 

 

Deși încă nu se cunosc date despre când și în ce fel va avea loc fericitul eveniment, apropiații sportivului spun că nunta nu va avea loc anul acesta.  

Cum arată inelul de logodnă

Fiul lui Gică Hagi a ales un inel de logodnă simplu, discret, pentru iubita sa, dar care are atașat un diamant valoros. 

Momentul a fost marcat de o petrecere de logodnă, la care au participat familiile viitorilor miri, așa cum se obișnuiește la machedoni.


„Așa este la machedoni, te însori de tănăr. Elena deja stă majoritatea timpului la el în Scoția, familiile se cunosc de atâția ani și se înțeleg bine. De ce să nu facă pasul de acum? Așa-i tradiția la noi, de ce să stea în concubinaj până la 30 de ani? Ei sunt suflete pereche, se vede cu ochiul liber.

Ianis nu este genul de băiat care să umble din floare în floare, cum sunt tinerii fotbaliști din generația asta ciudată. Lui îi place liniștea, stabilitatea, să se simtă iubit. El vrea să se însoare, nu să umble brambura. Așa a văzut la el în casă, părinții lui sunt foarte uniți și se respectă mult. În plus, Gică (n.r: Hagi) i-a spus lui fi-su de când era mic că nimic nu omoară mai tare talentul decât viața extrasportivă.

Băiatul ăsta nu umblă prin cluburi, nu îi place. El preferă să călătorească, să cunoască alte locuri și culturi. Îi place să mânânce la restaurante bune, iar seara se uită la un film, la un documentar, și se culcă devreme. E total atipic pentru tineretul zilelor noastre. Ianis și Elena au același nivel social, financiar, sunt amandoi machedoni și se respectă tradiția. Toată lumea e încântată”, a declarat un apropiat al familiei Hagi, pentru playsport.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 22 iun 2023, 11:22 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience