Cum se menține Gheorghe Turda, la 74 de ani: „Îți face bine la sănătate. De două ori pe săptămână...” Artistul este în cea mai bună formă

Data publicării:
Descriere foto: Captură video Youtube/ Tvr
Descriere foto: Descriere foto: Captură video Youtube/ Tvr

Gheorghe Turda a dezvăluit cum se menține în formă, la 74 de ani. Artistul este în cea mai bună formă a sa. 

Gheorghe Turda se numără printre cei mai apreciați interpreți de mujzică populară. La 74 de ani, artistul recunoaște că este în cea mai bună formă a sa, însă face sacrificii pentru acest lucru. 

Cum se menține Gheorghe Turda, la 74 de ani

Într-un interviu acordat pentru viva.ro, celebrul cântăreț de muzică populară a declarat că face sport acasă cu un aparat pe care și l-a achiziționat cu ceva timp în urmă.  Gheorghe Turda a precizat că se urcă pe aparat de două ori pe săptămână. 

'Am un aparat în dormitor și fac mișcare cu el. Nu atât de des pe cât mi-aș dori, dar, de două ori pe săptămână, tot mi-am propus să fac sport. Îți face bine la sănătate și mă menține în formă. Îl țin la mine în dormitor, pentru că aici am mai mult spațiu. Camera este mult mai mare', a declarat pentru viva.ro interpretul Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda și-a fisurat o coastă, în cimitir

Gheorghe Turda a ajuns pe mâna medicilor, după ce și-a fisurat o coastă, chiar la înmormântarea marelui actor, Alexandru Arșinel. Interpretul de muzică populară a povestit că s-a împiedicat de o bordură și a căzut pe spate. Totodată, artistul a povestit că a fost la spital, unde medicii i-au spus că nu se vor mai repara coastele fisurate. 

„Am fost la înmormântarea lui Arșinel și când am ieșit din cimitir m-am împiedicat de o balustradă mică, am căzut pe spate, m-am lovit la șale și mi-am fisurat o coastă, nu e ruptă. Am fost și la spital și mi-au spus că nu se mai repara. Coastele nu se repară, nu se mai pot pune la loc. Dar chiar și așa mă deplasez la concerte, plec la Roma, pe 1 Decembrie voi cânta la Sibiu, iar de Crăciun voi cânta pentru românii din Madrid. Nu îmi e frică să zbor, n-am căzut eu cu avionul cu Ceaușescu... în 1975, nu cad acum", a povestit Gheorghe Turda pentru click.ro

Ritualul prin care Gheorghe Turda ia legătură cu soția sa moartă

Gheorghe Turda încă se gândește la soția sa, care s-a stins din viață în urmă cu 13 ani. Chiar dacă a trecut extrem de multe timp de atunci, îndrăgitul solist nu a reușit să-și refacă viața nici până în ziua de astăzi, motiv pentru care se gândește adesea la cea care i-a oferit și doi copii. Acesta spune că o visează constant, ba mai mult, are un ritual despre care nimeni nu știa, prin care ia legătura cu femeia. 

„Singurătatea ucide. (...) Soția mea a fost o sfântă, din punctul meu de vedere ca familist. (...) Am știut să-mi păstrez familia, integritatea familiei. (...) Nu pot să ajung acasă și să nu mă duc cu cel puțin o floare la mormânt și o lumânare. Am visat-o de foarte multe ori și chiar recent am visat-o. Întotdeauna mă închin în fața ușii când plec la drum și în secunda următoare îmi apare chipul ei în față.”, a dezvăluit Gheorghe Turda, la Antena Stars, potrivit spynews.

Cât despre femeile din ziua de astăzi, Gheorghe Turda spune că „s-a lecuit” cu modul doamnelor de a acționa într-o relație de dragoste. Se pare că oricât ar fi încercat, cântărețul nu găsește pe nimeni care să o egaleze pe regretata sa soție.

„Femeile din ziua de astăzi nu prea sunt corecte într-o relație. Chiar m-am lecuit și acum voi fi și sunt un tip foarte circumspect diin punctul ăsta de vedere.”, a explicat artistul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel