Gheorghe Gheorghiu, întâmplare nefericită la benzinărie: ”Banii mei dispăruseră”. Ce s-a întâmplat cu artistul

Data publicării:
Sursa foto: Gheorghe, Gheorghiu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gheorghe, Gheorghiu, Instagram

Gheoghe Gheorghiu a povestit întâmplarea nefericită prin care a trecut la o benzinărie.

Gheorghe Gheorghiu s-a întors pentru o perioadă de timp în România, iar de când a avenit în țara natală necazurile se țin lanț de artist. Dacă prima dată, acesta a fost șocat de facturile uriașe pe care le-a primit la întreținerea locuinței sale, acum a fost uimit să afle prețurile carburanților. Cântărețul a vorbit despre acest lucru pe rețelele de socializare, unde le-a dat fanilor de înțeles, mai întâi, că a fost jefuit. Totuși, acesta se referea la cu totul alt jaf.

''În primul rând, vă mulțumesc tuturor pentru îngrijorare! Sunt bine, doar puțin zdruncinat, dar voi fi bine. Pentru cei care nu știți ce s-a întâmplat, am fost jefuit în această dimineață la benzinărie. M-am adunat, mâinile încă îmi tremurau, eram amețit și sincer cred că am fost în stare de șoc.

Banii mei dispăruseră. Am sunat la poliție, au fost fantastici și au cerut asistență medicală, deoarece tensiunea mea era extrem de mare... Poliția m-a întrebat dacă știu cine a făcut-o și le-am spus : ''Da, a fost pompa cu Nr.4.", a scris Gheorghe Gheorghiu pe rețelele de socializare.


Gheorghe Gheorghiu își pune casa la vânzare: ”Prețul este ușor negociabil”. Cât costă locuința artistului

Gheorghe Gheorghiu, afectat de facturile uriașe

În urmă cu ceva timp, artistul își exprima indignarea cu privire la facturile uriașe pe care a fost nevoit să le plătească pentru întreținerea locuinței sale. Acesta nu-și exprimă îngrijorarea doar pentru el, ci și pentru poporul român.

„Marea mea supărare este legată de creșterea uluitoare a facturilor la curentul electric și la gaze. Am ajuns să plătesc în ultimele luni sume cuprinse între 5.000 și 8.000 de lei pentru gaze. Nu mi-aș fi imaginat vreodată că voi ajunge la asemenea sume. Nu mi-am ascuns niciodată preferința pentru țara mea natală, dar sumele astea m-au uluit, efectiv. Avem aceeași problemă de ani buni, după mine! Cei de la putere nu fac nimic acolo unde sunt pentru oamenii din popor. Pur și simplu, dacă fac ceva, mișcă doar pentru interesele lor”, a declarat Gheorghe Gheorgiu potrivit impact.

„Nu am înțeles de unde mi-au calculat asemenea sume”

Chiar dacă el încă își permite să plătească așa sume mari, acesta se gândește, în același timp, la românii care nu au așa de multe posibilități si care sunt nevoiți să facă sacrificii enorme pentru a-și achita datoriile.

„Nu am înțeles de unde mi-au calculat asemenea sume. Eu încă reușesc, chiar și la aceste sume, să le fac față! Însă uneori stau și mă gândesc că va veni ziua în care românii, cei de rând în primul rând, își vor scoate casele la mezat din cauza acestor facturi foarte mari. Cu ce să le mai plătească, la valorile despre care discutăm?”, mai spune acesta supărat.

Gheorghe Gheorghiu rupe tăcerea despre relația cu Anca Țurcașiu: „Era narcisistă”

Gheorghe Gheorghiu, supărat pe statul român

Supărarea și mai mare a artistului vine după ce acesta și-a planificat ca în 2022 să pună mai mulți bani deoparte, însă, acum, el va fi nevoit să îi dea pe toți pentru datorii, spune el. Mai mult, artistul nu deține doar o proprietate în Românie, ci mai multe.

„Mă bucuram că anul acesta, primul după cei de pandemie, voi reuși poate să strâng niște bani. Când colo, voi fi nevoit să-i dau statului!”, a găsit el modalitatea de a-și achita datoriile la utilități., a continuat acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel