Ghearele morții o cuprinseseră pe jurnalista Marina Nițoiu. Cum a reușit să scape este o minune: „Terifiant, un sentiment cumplit” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Marina Nițoiu, prezentatoare TV
EXCLUSIV
Descriere foto: Marina Nițoiu, prezentatoare TV

Marina Nițoiu a fost la un pas de a își pierde viața. Aflați din interviul Spectacola cu celebra jurnalistă cum a reușit să scape cu bine, după o luptă cu destinul.

Marina Nițoiu este prezentatoarea știrilor de la Prima Tv, iar mulți dintre cei care sunt înnebuniți de adrenalină și sport nu cunosc un aspect foarte important despre Marina. Și ea este, la rândul său, o dependentă de adrenalină și sporturi de toate felurile. Bunicul său i-a lăsat un cadou veritabil după moartea sa, fiind vorba despre o pasiune. Marina practică în mod activ echitația, iar această pasiune a pornit de la iubirea pe care o purta bunicul ei cailor. Astfel, ea este foarte grăbită, fiind și ceva specific zodiei (Marina Nițoiu este zodia Berbec), să se reapuce de activitatea preferată. Ce a împiedicat-o să mai frecventeze manejul a fost o entorsă produsă în urma ridicării de pe scaun. În cadrul emisiunii, jurnalista ne-a povestit un episod terifiant din viața ei. Marina a fot la un pas de înec, după ce înotase până la epuizare.

 

La un pas de a-și pierde viața

Cu toate acestea, jurnalista ne-a mai povestit o întâmplare foarte tristă. Ea era să-și piardă viața în urma unui potențial înec. Ea ne-a dezvăluit, în exclusivitate și în detaliu cum era să se întâmple tragedia. Doar un simplu noroc a făcut ca ea să fie văzută, mai apoi  salvată, iar asta nu e tot.

„Ideea e că îmi plac toate lucrurile astea care inițial te fac să nu le încerci pentru că îți provoacă teamă. Când am încercat pentru prima dată scuba diving credeam că nu o să pot, deși abia așteptam să încerc și să văd cum e, mai ales când auzeam pe toată lumea cum spunea cât de frumos e. Știam că o să-mi fie teamă pentru că am avut un incident când eram mică.

În trecutul meu a fost un moment în care eram să mă înec. Asta după ce am terminat examenul de capacitate și urmam să intru la liceu. În vara aceea am fost cu frații mei, evident, la scăldat pe râul Buzău. Părinții nu știau că era să mă înec acolo. Cumva în cartier existau aceste lucruri pe care copiii le făceau la momentul respectiv vara fiind cald. Foarte mulți mergeau pe râul Buzău. Am mers de multe ori și cu părinții însoțiți. Cu toate astea, într-o după-amiază ne-am gândit să mergem singuri. Fratele meu abia ce-mi arătase cum să înot, iar după ce am exersat puțin am zis că știu, că asta era tot. Am înotat până am obosit, continuu, și n-am mai putut. În momentul ăla m-am scufundat sub apă. Nu mai reușeam să ies de acolo. A fost un moment destul de terifiant.”, a spus invitata emisiunii, în Exclusivitate pentru Spectacola.

Cum a reușit să scape

Momentele de sub nivelul apei au fost foarte terifiante deoarece îi putea auzi pe cei de la suprafață. Ea era prinsă sub apă și nu putea face foarte multe mișcări, mai ales că era într-un râu, curentul fiind foarte puternic.

„Eram sub apă, îi auzeam pe cei de pe margine, e cumplit sentimentul. Tu nu mai poți să faci nimic, apa e mult mai mare decât tine. Curentul....Nu știu, în secunda aia m-am gândit ce puteam să fac. În orice caz nu mai puteam înota că eram sub apă și prinsă acolo. Nu știu de ce am avut senzația că apa nu era chiar atât de adâncă și m-am lăsat și mai jos. Am vrut să ating cu picioarele fundul apei ca să mă împing și astfel să-mi iau avânt. Voiam să fac asta ca să mă vadă cineva, asta a fost în mintea mea în acea secundă. Și asta s-a și întâmplat. Cineva m-a văzut. Venise un băiat mai mare și m-a scos. Am rămas o perioadă cu puțină teamă de apă, dar am trecut repede peste. Dacă merg la mare nu mă feresc să intru în apă.”, a mai precizat Marina Nițoiu, pentru Spectacola.

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel