Gestul care a impresionat-o total pe Adina Halas din partea soțului ei: „A fost una dintre dovezile publice de iubire”. Cum petrec de Valentine’s Day

Data publicării:
EXCLUSIV

Adina Halas se mândrește cu una dintre cele mai longevive relații din showbiz-ul românesc. Vedeta este împreună cu soțul ei de 13 ani și, chiar dacă anii au trecut, cei doi au știut să păstreze aprinsă flacăra iubirii și să-și facă constant fel de fel de surprize prin care să-și arate sentimentele puternice pe care le simt unul pentru celălalt. Am stat de vorbă cu Adina pentru a afla cum petrece ea și partenerul său de viață ziua de Valentine’s Day, iar răspunsurile vedetei le puteți citi în interviul de mai jos.

 

SPECTACOLA: Cum petreceți ziua de Valentine’s Day?
Adina Halas: Nu prea avem fantezia asta cu Valentine's Day, dar, pe de altă parte, nu a trecut niciun an în care eu să nu primesc flori de la soțul meu. În fiecare an și de Dragobete, dar și de Valentine's Day soțul vine cu flori, ceea ce mi se pare foarte romantic. S-a întâmplat ca anii trecuți, dacă a  picat în weekend, să ne comandăm ceva acasă, evităm să ieșim în oraș pe 14 februarie, pentru că este full peste tot, am ieșit 5-6 ani, și am zis că nu are sens. Stăm acasă ca doi porumbei, comandăm ceva, iar dacă e în timpul săptămânii, cum se întâmplă anul acesta, nu sărbătorim în mod special ,dar cu siguranță primesc flori.

VEZI și: Cum s-au cunoscut Adina Halas și Carmen Brumă. Se știu de 26 de ani: „Din momentul acela, prietenia noastră s-a dezvoltat foarte frumos” / VIDEO

SPECTACOLA: Care e cel mai memorabil gest de iubire pe care partenerul de viața l-a făcut pentru tine?
Adina Halas: Lucian și cu mine suntem împreună de 13 ani, a făcut foarte multe lucruri și face tot timpul. Vine cu flori și când nu sunt sărbători, dar la lucrurile mai „grele” care intră în categorie este faptul că atunci când m-a cerut de soție, deși el nu e la fel de extrovertit ca mine, e mai reținut, a făcut o cerere în căsătorie în fața a aproximativ 100 de persoane, la un Revelion, iar noi cunoșteam acolo doar vreo 2-4 persoane și mi s-a părut wow. A ieșit din zona de confort pentru a-mi face o cerere de asta în căsătorie, știind că eu sunt o exuberantă, aceea a fost una dintre dovezile publice de iubire. În rest, dincolo de ce-mi spune, ce-mi ia, e faptul că-mi face mereu mici surprize, îmi ia ce vreau, e atent la nevoile mele și dacă ceva nu funcționează, el mereu se gândește, găsește soluții. Cele mai frumoase dovezi de dragoste erau în trecut cele în care el venea de la sală, îmi lua copilul din brațe, îl hrănea, stătea cu el, ca eu să pot să prind o oră-două de somn, iar asta a contat enorm. Dovezi mai mari de dragoste, atunci când ești mamă, nu există.


SPECTACOLA: Cine e mai romantic în relație, dintre voi doi?
Adina Halas: Cred că suntem amândoi la fel, nu pot să zic că suntem romantici în sensul clasic, să sărbătorim toate datele, să facem lucruri, dar suntem genul care ne ținem tot timpul de mână dacă ne uităm la filme pe canapea, ne place să ne plimbăm împreună, să petrecem momente împreună. Cei din jur spun că suntem destul de siropoși și enervanți, suntem amândoi pe aceeași treaptă.

Citește și: Cum a slăbit Adina Halas după naștere: „Am luat 32 de kilograme”. În doar 10 luni a obținut măsurile ideale / VIDEO

SPECTACOLA: Cât de important e pentru voi timpul petrecut în 2 și cât de des reușiți să faceți asta?
Adina Halas: E foarte important să ne petrecem timpul în doi, am ținut foarte mult la chestia asta, dar tot timpul a venit natural. Când era copilul micuț, îl lăsam la bunici și mergeam la film, când a mai crescut, plecam câte un weekend. Acum, că el este mare, mai avem și plecări separate în locuri care nu sunt potrivite neapărat pentru Serghei. Face bine cuplului să petreacă timp împreună, facem lucrul acesta și având în vedere că suntem foarte ocupați amândoi, nu aș spune că se întâmplă extrem de des, dar cel puțin o plecare pe an reușim să avem. Plecăm chiar la finalul acestei săptămâni într-un press trip, unde mă însoțește.

SPECTACOLA: Ce cadou îți dorești să primești din partea soțului tău pe 14 Februarie?
Adina Halas: Nu m-am gândit niciodată la ce cadou mi-aș dori să primesc. Știu sigur că voi primi flori și ciocolată, pentru că despre asta e Valentine’s Day. În general, atunci când există o sărbătoare, nu mă gândesc la ce aș vrea să-mi ia, mă las surprinsă. El îmi știe gusturile la orice și de foarte multe ori, când îi e frică să nu greșească, îmi spune să-l ajut. După 13 ani ne permitem și genul acesta de abordări. 

VEZI și: Adina Halas, trucuri pentru o vacanță reușită: „Așa vei câștiga mai mult timp”. Cele mai uimitoare destinații pe care le-a văzut până acum/ EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel