Georgina Rodríguez, reguli stricte în Arabia Saudită. Ce nu mai are voie să facă partenera lui Ronaldo

Data actualizării: | Data publicării:

Georgina Rodríguez trebuie să respecte cu set de reguli, dacă vrea să stea alături de Cristiano Ronaldo, în Arabia Saudită. 

Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai faimoși jucători de fotbal din lume, la ora actuală, a semnat de curând transferul la un renumit club din Arabia Saudită. Acesta a primii deja o vilă în centrul țării, acolo unde va locui împreună cu partenera, dar și copiii săi, o firmă proprie de pază, dar și un supermarket personal, notează digisport. Beneficiile nu se opresc aici, întrucât presa saudită spune că renumitul fotbalist se va mai putea bucura și de mai multe restaurante, dar și de terenuri de fotbal sau de baschet. Aceste beneficii vin însă la pachet și cu câteva restricții pentru Georgina Rodriguez, care trebuie să-și asume faptul că va respecta mai multe obligații, pe durata șederii celor doi în acest stat. 

"Să fii femeie în Arabia Saudită nu este ușor, iar Georgina Rodriguez trebuie să se obișnuiască: va trebui să respecte anumite reguli în această țară. După ce Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr, o nouă viață începe pentru modelul argentinian și copiii săi.

Deși femeile au primit numeroase libertăți în ultimii ani, Arabia Saudită rămâne o țară restrictivă, cu mult mai puține drepturi și libertăți decât în Vest. Există reguli stricte care trebuie urmate de către cei care s-au mutat în această țară.", scrie presa internațională, potrivit sursei citate anterior. 

Poate te interesează și: Georgina Rodríguez, dezvăluiri tulburătoare: ’’Anul acesta a fost cel mai complicat din viața mea’’

 

Ce reguli stricte trebuie să respecte Georgina Rodriguez

Așadar, în primul rând, partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo trebuie să pate neapărat „abaya” în public, adică costumația închisă la culoare, ce acoperă din cap până în picioare toate femeile de aici. Mai mult, aceasta nu trebuie să se îmbrace niciodată indecent și să nu-și lase la vedere anumite forme. De asemenea, Georgina trebuie să evite hainele mulate, pe cele prea decoltate sau decupate. 

Cei doi parteneri nu au voie să bea alcool sau să fumeze în public, iar carnea de porc este total interzisă. 

Dacă își doresc să viziteze Orașele Sfinte, Ronaldo și Georgina au nevoie de permisiune, pentru că aceștia nu sunt musulmani. 

Citește și: Cristiano Ronaldo păstrează cenușa bebelușului mort în casă: „Pentru tot restul vieții mele. Nu îl arunc în ocean sau în mare”

 

Câți bani primește Ronaldo în Arabia Saudită

Acest transfer îi aduce jucătorului de fotbal cifre impresionante în cont. Conform contractului semnat cu  Al-Nassr, Ronaldo va câștiga 200 de milioane de euro și alte 200 de milioane pentru a fi ambasadorul candidaturii comune a Arabiei Saudite, notează digi.ro.

"Cei din Arabia Saudită au un obiectiv important. Ei vor ca prin sport să reușească să fie cât mai cunoscuți și să arate că s-au schimbat cât mai multe lucruri acolo. El este plătit de statul saudit, nu de Al-Nassr. Ei vor să aibă cât mai multă reclamă, cea mai profesionistă ligă din Asia.

Încearcă să imite puțin Premier League, dar ei nu fac pentru talentele din țara lor cât ar trebui să facă. Eu cred că pe Cristiano îl vor ca ambasador, să aducă Cupa Mondială din 2023 în Arabia Saudită. Totul este puțin cam exagerat, dar totul se face pentru imagine", a spus Lupescu, la Liga Digisport.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel