Georgina Rodríguez, dezvăluiri tulburătoare: ’’Anul acesta a fost cel mai complicat din viața mea’’

Data publicării:

Georgina Rodríguez, una dintre cele mai frumoase femei din lume, și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai dificile momente prin care a trecut în acest an.

Deși pare că viața pe care o are este una perfecta și lipsită de griji, Georgina Rodríguez a povestit despre cel mai greu moment din viața sa, mai precis despre moartea fiului său la începutul anului 2022, mărturisind că acesta a fost cel mai „complicat”  din viața sa și unul pe care „nu îl va uita”.


Vestea că Georgina Rodríguez și Cristiano Ronaldo se pregăteau să aibă gemeni a bucurat fanii, însă din păcate cuplul a trecut prin momente pline de tristețe, întrucât unul dintre gemenii lor a murit la naștere, în timp ce fiica lor, Bella Esmeralda, care are acum 8 luni, a supraviețuit, relatează Daily Mail. 


‘’Anul acesta a fost cel mai complicat din viața mea, cel mai fericit moment a devenit și cel mai trist. Este ceva care mă va însoți pe viață și pe care nu îl vom putea uita’’, a mărturisit Georgina Rodríguez în cadrul unui interviu recent acordat revistei Elle din Spania.


Cei doi au mai au împreună o fată, Alana, în vârstă de 5 ani. De asemenea, Cristiano Ronaldo mai are trei copii, Cristiano Junior, în vârstă de 12 ani, și gemenii Eva și Mateo, în vârstă de cinci ani, născuți prin intermediul unor mame surogat, notează sursa citată.


Georgina Rodríguez: ‘’Copiii mei sunt cei mai importanți pentru mine’’


Deși este iubita unuia dintre cei mai celebri fotbaliști, model și se bucură de o carieră de succes, vedeta se implică activ în viața de familie și în creșterea copiilor săi, mărturisind că aceasta reprezintă cel mai important lucru din viața ei, potrivit The Sun. 
‘’Copiii mei sunt cei mai importanți pentru mine și fiecare pas pe care îl fac este marcat de ei. Sunt o mamă omniprezentă în evoluția lor. Uneori îmi spun că sunt dificilă, dar nu vreau să ratez nimic!”, a adăugat iubita fotbalistului.
Pe lângă momentele dificile prin care a trecut, vedeta a făcut dezvăluiri inedite și despre relația pe care o are cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, precizând că este conștientă că aceasta i-a permis să își îndeplinească visele.


‘’Cu siguranță relația cu el mi-a permis să-mi îndeplinesc multe vise, însă și înainte să-l cunosc și după am avut aceeași pasiune pentru tot ce am făcut când am fost femeie de serviciu, vânzătoare sau model”, a subliniat Georgina Rodríguez .
De asemenea, vedeta a spus că, deși faima a făcut-o să-și piardă anonimatul, aceasta i-a oferit acces la oportunități pe care nu le-ar fi avut niciodată, cum ar fi participarea la diverse evenimente pe covorul roșu, transmite Daily Mail. 
Cu toate acestea, vedeta a precizat că nu vrea să uite niciodată de unde vine, spunând că are nevoie doar de dragostea familiei ei în viața ei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel