Cristiano Ronaldo păstrează cenușa bebelușului mort în casă: „Pentru tot restul vieții mele. Nu îl arunc în ocean sau în mare”

Data publicării:
Cristiano Ronaldo, captură video Instagram
Descriere foto: Cristiano Ronaldo, captură video Instagram

Cristiano Ronaldo a vorbit despre suferința pe care i-a provocat-o moartea băiatului său.

Cristiano Ronaldo a trecut printr-o mare cumpănă la începutul acestui an, când unul dintre cei doi gemeni a murit la naștere. Partenera de viață a acestuia trebuia să nască o fetiță și un băiețel, însă, din nefericire, doar fiica lor a supraviețuit. Cei doi îndrăgostiți au refuzat să vorbească până acum despre acest subiect extrem de sensibil, care le-a marcat viața.

„Este probabil cel mai rău moment care a trecut prin viața mea de când a murit tatăl meu. Când ai un copil, te aștepți ca totul să fie normal, iar când ai această problemă, este greu. Ca ființe umane, eu și Georgina, am avut momente destul de dificile, pentru că nu înțelegem de ce ni s-a întâmplat. A fost dificil, ca să fiu sincer, a fost foarte, foarte dificil să înțelegem ce se întâmplă în acea perioadă din viața noastră”, a spus Cristiano Ronaldo, potrivit viva.

„Nu știi dacă plângi, nu știi dacă zâmbești”

Ceea ce a fost extrem de greu pentru cei doi a fost faptul că trebuiau să se bucure, pentru micuța nou-născută, dar să și plângă, în același timp. Celebrul fotbalist spune că nu a mai experimentat niciodată astfel de stări.

„Nu am simțit niciodată să fiu fericit și trist în același moment. Nu am simțit niciodată. Este greu de explicat.

Atât de dificil. Este, nu știi dacă plângi, nu știi dacă zâmbești, pentru că este ceva la care nu știi cum să reacționezi. Nu știi ce să faci, ca să fiu sincer. Și, bineînțeles, îmi amintesc foarte bine că arătam ca… nu știu cuvântul care să definească ceea ce am simțit în acel moment. Dar sunt sentimente nebunești, sunt emoții nebunești”, a adăugat Cristiano Ronaldo.

VEZI și: Georgina Rodriguez, marcată de moartea copilului său: „Am trăit cea mai urâtă experiență a vieții mele”

Cristiano Ronaldo a păstrat cenușa bebelușului mort

Trupul bebelușului a fost incinerat, exact cum s-a întâmplat și cu tatăl său, după ce a murit. Cristiano Ronaldo spune că nu a renunțat la cenușa celor doi, pe care o va păstra pentru totdeauna. 

„Cenușa lui este cu mine, ca și cea a tatălui meu, este aici, în casă. Este un lucru pe care vreau să îl păstrez pentru tot restul vieții mele și să nu îl arunc în ocean sau în mare. O păstrez cu mine. Sunt lângă tatăl meu. Am o bisericuță la parter, o capelă, și acolo îi țin pe tata și pe fiul meu.”, a mai dezvăluit acesta. 

Poate te interesează și: Andreea Bălan, LECȚIE pentru fetele ei: „Nu vor crește niște fetițe care cred că li se cuvine totul. Își strâng bănuții lor”

„Am avut momente destul de dificile pentru că nu înțelegem de ce ni s-a întâmplat”

„Georgina, am avut momente destul de dificile pentru că nu înțelegem de ce ni s-a întâmplat. A fost dificil să fiu sincer, a fost foarte, foarte dificil să înțelegem ce se întâmplă, în acea în acea perioadă a vieții noastre.

După cum știți, fotbalul continuă, atât de repede, multe competiții, fotbalul nu se oprește. Am avut multe, multe competiții. Și a trece prin în acel moment a fost probabil cel mai dificil moment pe care l-am avut în viața mea. Eu și familia mea, în special Gio [Georgina Rodriguez], a fost greu.”, a mai spus Ronaldo.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel