Georgiana Lobonț, primele declarații după ce a pierdut sarcina: „Să știți că nu sunt supărată deloc”

Data publicării:
Sursa foto: Georgiana Lobonț, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Georgiana Lobonț, Instagram

Georgiana Lobonț le-a transmis fanilor săi un nou mesaj, la câteva zile după ce a anunțat că a pierdut sarcina.

Georgiana Lobonț a trecut printr-o întâmplare foarte neplăcută în urmă cu câteva zile. Vedeta, care trebuia să devină mamă pentru a treia oară, a aflat faptul că sarcina s-a oprit din evoluție, la doar câteva săptămâni. Totul s-a întâmplat la un control de rutină, când artista trebuia să-i asculte inima celui mic, fiind însoțită și de cei doi copii ai săi, care-și doreau să-și cunoască viitorul frățior. Cu toate acestea, ceea ce trebuia să fie un moment extrem de emoționant s-a transformat rapid într-un episod cumplit, pe care nicio viitoare mămică nu și-ar dori să-l experimenteze. Totuși, chiar dacă spunea că-și dorește cu ardoare și al treilea copil și chiar dacă acest eveniment reprezintă o traumă pentru orice mamă, Georgiana Lobonț spune că a reușit deja să treacă peste asta și să privească optimistă către viitor.

„Vă mulțumesc tare mult pentru toate mesajele. Să știți că nu sunt supărată deloc. Atunci am avut o stare mai apăsătoare, pentru că nu este plăcut, mai ales când știi că nu ține de tine și îți dorești din tot sufletul. Dar viața merge mai departe. Eu sunt sănătoasă, Rareș este sănătos, copiii noștri sunt sănătoși. Avem și fetiță și băiețel, deci înseamnă ca suntem binecuvântați de Dumnezeu. Și familiile noastre sunt sănătoase, avem tot ce ne dorim. Vă am pe voi, cei care ne apreciați și îmi ascultați muzica. Am o carieră frumoasă și fac tot ceea ce îmi place. Așa a fost să fie și trebuie sa tratăm lucrurile ca atare”, a spus Georgiana Lobonț pe InstaStory.

Citește și: „Nemulțumirile” Georgianei Lobonț și ale lui Culiță Sterp la adresa lui Jador. Discuția înregistrată de artistă: „Ăștia ce fac cu noi, ne fac servitorii lor?”

Cum a aflat Georgiana Lobonț că a pierdut sarcina

Extrem de deschisă și de sinceră cu fanii săi, Georgiana Lobonț nu a stat nicio clipă pe gânduri și le-a povestit fanilor săi cum a decurs întreaga întâmplare prin care avea să afle că cea de-a treia sarcină nu decurge conform așteptărilor. Chiar dacă nu se aștepta nicio clipă să afle asta, vedeta le spunea și atunci că rămâne veșnic recunoscătoare pentru copiii minunați pe care îi are deja alături de soțul ei.

„Am așteptat să-i ascultăm inimioara. Domnul doctor cu care i-am născut pe copii este un om extraordinar. Tot la el am mers și cu cel de-al treilea, doar că nu a mai stat în puterile noastre tot ce s-a întâmplat. Sarcina s-a oprit din evoluție. Am avut o stare de șoc, dar în același timp mă simțeam în putere, o forță pe care tot Dumnezeu mi-a dat-o pentru că sunt mamă a doi copii frumoși și sănătoși, iar asta e cea mai mare binecuvântare, asta mi-a venit prima oară în minte ca semn de consolare, iar ei erau cu mine în acel moment.

Am primit vestea aceasta ca pe un trăsnet. Am reacționat din instinct oprind filmarea. Voiam să filmez ca să-i arătăm și lui tati… dar a trebuit să-i dau o veste tristă. Știu că tot ce trăim se întâmplă cu un scop. Mi-a fost greu să vă zic pentru că m-am grăbit să-mi exprim bucuria și să v-o spun. Știam că va urma ceva ce nu mi-aș dori să trăiesc niciodată”, a scris vedeta pe Instagram.

VEZI și: Mălina Avasiloaie, colaborare inedită cu Armin Nicoară. Cei doi lansează „Alarma la distracție”: „Sper să devină hitul verii 2023”/ EXCLUSIV

„Nu m-am gândit niciodată că o să trec prin așa ceva”

În cele din urmă, vedeta nu a putut să nu se gândească și la principalele motive care ar fi putut să conducă la această întrerupere bruscă de sarcină. Chiar dacă nu este convinsă, Georgiana Lobonț este conștientă de faptul că nu a reușit să se protejeze prea mult în această perioadă în care a susținut diferite concerte și a avut mai multe proiecte profesionale, aflându-se în full sezon.

„Nu m-am gândit niciodată că o să trec prin așa ceva… Mi-e greu că trebuie să vă spun, dar vreau să știți că sunt bine. Suntem bine, Dumnezeu e bun cu noi și ne-a dat tot ce ne-am dorit. El știe cel mai bine când trebuie să ne ia sau să ne dea ceva. Cred în El cu tot sufletul și nu sunt supărată, dar am o stare apăsătoare pentru că mi-aș fi dorit acest bebeluș cu tot sufletul și l-am așteptat cu drag.

Poate că am depus prea mult efort… poate că… sunt multe lucruri la care am stat și m-am gândit, dar până la urmă sunt fericită că am primit această binecuvântare de a fi mamă. Am și fetiță și băiețel, Dumnezeu știe cel mai bine prin ce trebuie să trecem.”, a mai spus artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel