„Nemulțumirile” Georgianei Lobonț și ale lui Culiță Sterp la adresa lui Jador. Discuția înregistrată de artistă: „Ăștia ce fac cu noi, ne fac servitorii lor?”

Data publicării:
Sursa foto: Georgiana Lobonț, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Georgiana Lobonț, Instagram

Georgiana Lobonț și Culiță Sterp au avut câteva „nemulțimiri” la adresa lui Jador din cauza ultimului videclip filmat împreună. Ce au avut de „împărțit” vedetele.

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite interprete de muzică de petrecere din țara noastră. Îndrăgita cântăreață a reușit să-și clădească un renume în industria muzicală, iar acum se bucură de o carieră în plină ascensiune. Melodiile sale sunt apreciate și fredonate de mulți fani, care o admiră pentru carismă și talent.

Pe lângă succesul său solo, Georgiana Lobonț a realizat numeroase colaborări cu artiști consacrați din țara noastră. Chiar în această zi, cântăreața a filmat un videoclip alături de Culiță Sterp și Jador. Cu entuziasm, vedeta a împărtășit cu urmăritorii săi pe rețelele de socializare tot ce s-a întâmplat în timpul filmărilor.

Pregătesc o surpriză fanilor

Georgiana Lobonț este foarte activă pe rețelele de socializare, având o mulțime de urmăritori loiali, care o susțin în fiecare pas al carierei sale. Zilnic, artista împărtășește cu fani atât momente frumoase, cât și experiențe mai puțin frumoase. Așa s-a întâmplat și de această dată, când a decis să arate fanilor săi ce se află în spatele camerelor, postând mai multe imagini din timpul filmărilor noului său videoclip.

În noul videoclip, Georgiana Lobonț joacă rolul unei servitoare, Culiță Sterp pe cel al grădinarului, iar Jador interpretează rolul șefului sau "boss-ului", așa cum a mărturisit artista.

Fără să stea pe gânduri, interpreta a împărtășit imaginile pe contul său de Instagram, ceea ce a stârnit bucuria și entuziasmul urmăritorilor săi.

„Georgiana Lobonț: Iar m-a făcut servitoare, numai servitoare îi place să mă vadă!
Culiță Sterp: Ăștia ce fac cu noi, ne fac servitorii lor?
Georgiana Lobonț: El (n. red. Culiță Sterp) e grădinarul, eu servitoarea și el (n. red. Jador) e boss-ul. Ea e gagica lui boss-ul (n. red. Andreea Lodbă) și trebuie să o îmbrăcăm frumos. Noi n-avem noroc, Culiță!”, este dialogul avut de Georgiana Lobonț și Culiță Sterp pe rețelele de socializare.

Au pornit de jos

Într-un interviu acordat emisiunii "Exclusiv VIP cu Cristi Brancu" de la Prima TV, Georgiana Lobonț a făcut o serie de mărturisiri în premieră. Îndrăgita artistă a dezvăluit cât de mult își iubește părinții și ce înseamnă ei pentru ea. De asemenea, a împărtășit detalii din copilăria sa, despre care nu a mai vorbit public niciodată.

”Au pornit săraci, chiar săraci, din familii modeste dar cu o educație foarte frumoasă. Eu îi am pe ei și pe socrii mei ca model. Tot timpul au pus familia pe primul loc. Părinții mei au muncit zi și noapte. Mama mea, cum e croitoreasă, ai mei au atelier de croitorie. Și aveam, când eram mai mică, o căsuță pe care tot ei au construit-o. A durat 7 ani să o construiască. Au muncit atât de mult și toți bănuții au intrat acolo. Bunicul meu, tata tatălui meu, era zidar și nu a trebuit să plătească o firmă pentru construcție. El a venit cu frații lui. Foarte greu. În primele două camere și-au făcut atelierul. Ei dormeau în bucătărie, iar noi, trei surori, dormeam într-un pat. Maică-mea lucra zi și noapte. Mergea și la Suceava să aducă produse și le vindea.”, a spus Georgiana Lobonț, în cadrul emisiunii.

Datorează totul mamei

Munca le-a fost răsplătită în cele din urmă, mărturisește Georgiana Lobonț, care spune că familia sa se bucură acum de confortul pe care-l merită. Vedeta își apreciază enorm părinții, care munceau din greu în fiecare zi, până târziu în noapte, pentru a le asigura copiilor toate necesitățile pentru un trai cât mai decent.

„Mama și-a dat tot sufletul pentru noi. Muncea de dimineața până seara. Știu că într-o noapte, pe la 1, a rămas blocată cu coloana și a dus-o tata de urgență la spital. Lucra foarte mult, ca sa aibă bănuții necesari să ne poată crește, sa ne cumpărăm de mâncare, hăinuțe și să ne poată crește. Tot timpul eram îngrijite, avea mami grijă de noi. Îi apreciez enorm. Au reușit după atâția ani de muncă! Ei au reușit. Acum au și acea căsuță. Nu mai e acolo atelierul. Au mai făcut încă o casă mare, cu etaj. La parter e atelierul iar sus ne-au făcut câte o cameră fiecăreia dintre noi. Pe părinții mei îi am ca model și le mulțumesc că sunt alături de mine și acum!”, a mai spus Georgiana.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel