Mălina Avasiloaie, colaborare inedită cu Armin Nicoară. Cei doi lansează „Alarma la distracție”: „Sper să devină hitul verii 2023”/ EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Mălina Avasiloaie vine cu o nouă colaborarea fresh, spre bucuria fanilor săi.

Mălina Avasiloaie a lansat o nouă melodie fresh, alături de un cunoscut artist de la noi din țară. Frumoasa vedetă, care recent s-a și căsătorit, le-a promis fanilor extrem de multe colaborări inedite, lucru care se și întâmplă. Dacă în urmă cu câteva luni, aceasta cânta alături de Georgiana Lobonț, acum artista are un nou proiect muzical alături de celebrul saxofonist Armin Nicoară. Cei doi și-au surprins publicul cu o piesă de vară, plină de viață și, după cum ne spune chiar Mălina Avasiloaie în exclusivitate, cu hit-ul verii 2023. 

„Alarma la distracție” sper să devină hitul verii 2023, pentru că este o piesă cu un vibe plin de energie, care ne reprezintă perfect, atât pe mine, cât și pe Armin. Suntem amândoi plin de viață și ne-am bucurat mult de această colaborare, care s-a legat extrem de natural. Am primit un demo de la piesă, mi-a plăcut de la prima ascultare, iar apoi i-am trimis-o lui Armin să văd ce părere are și el despre ea. I-a plăcut și lui, iar în câteva zile m-am dus la Timișoara, unde am filmat și videoclipul, am organizat totul repede, dar cred că lucrurile spontane sunt binevenite, iar de aici pot ieși lucruri foarte frumoase.”, a declarat Mălina Avasiloaie, în exlcusivitate pentru Spectacola.

Citește și: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Mălina Avasiloaie / EXCLUSIV

Cum a  primit publicul colaborarea

Melodia a fost primită cu brațele deschise de fanii care abia așteaptă să petreacă până în zori pe ea. Artista ne spune că și-a dorit foarte mult ca lucrurile să se întâmplă repede, întrucât piesa este perfectă de ascultat la mare, pe plajă.

„Ne-am grăbit să lansăm piesa cât mai repede, pentru că ne doream să fie încă plin sezon. Sper să se audă pe litoral, pe plajă, iar toată lumea să se bucure cât mai mult de ea. Până acum, impactul piesei a fost unul foarte bun, reacțiile oamenilor sunt pozitive și mă bucură foarte mult să văd asta. Oamenii rezonează cu muzica noastră și cu tot ceea ce facem noi.”, ne-a mai spus îndrăgita cântăreață.

Mălina Avasiloaie și Alin Gabor s-au căsătorie recent

Artista nu se bucură de succes doar pe plan profesional, ci și pe plan personal, acolo unde aceasta formează o familie minunată alături de medicul stomatolog Alin Gabor. Cei doi au devenit părinți în urmă cu un an, iar anul acesta, în luna iulie, au organizat și petrecerea grandioasă de nuntă, unde sute de prieteni și apropiați le-au fost alături până în zori.

„Am rezistat eroic până la 6 dimineața. A fost totul perfect, impecabil absolut tot. (...) Am avut cumva două personalități în ziua nunții. Prima rochie a fost superbă, de revistă, iar a doua lejeră, simplă, în care am putut să mă desfășor cât mai bine.”, spunea Mălina Avasiloaie pe rețelele de socializare, la vremea aceea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel