Mihai Trăistariu, copleșit de datorii, din cauza facturilor uriașe: M-a îngrozit. Am adus bani din bancă

Mihai Trăistariu, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Mihai Trăistariu, Instagram

Mihai Trăistariu a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre încercările grele peste care a trecut, de când a început pandemia.

Mihai Trăistariu a trecut printr-o perioadă mai grea, în ultimul timp. Artistul a primit prima lovitură chiar la izbucnirea pandemiei, când acesta avea datorii foarte mari, pentru care a fost nevoit să facă sacrificii enorme, pentru a le acoperi. Problemele nu s-au terminat aici. În luna ianuarie, Mihai a primit niște facturi extrem de costisitoare, pentru utilitățile școlii de muzică. Chiar dacă mai are de achitat rate, Mihai Trăistariu a declarat, în exclusivitate pentru Spectacola, faptul că a început ușor să-și revină, deoarece are surse de venit din trei locuri.

"În ianuarie, la școala de muzică mi-a venit 2400 de lei gazul și în februarie 4000, în martie încă nu știu, sper că cu încălzirea asta să fie mai ușor. M-a îngrozit, mi se pare enorm. Le-am plătit, dar nu am avut deloc profit în ianuarie, am ieșit pe minus. Am adus din bancă ca să plătesc salarii, impozite și în februarie a mers tot prost. Ce mă bucură este că vin elevi. În momentul acesta am 120 de oameni înscriși la școala de muzică. E o academie întreagă, pentru că nu mai e doar de muzică, am făcut și pictură, dans, instrumente muzicale, cursuri de teatru, cine vine aici să fie artist complet. Sunt mai mulți copii, dar sunt și adulți.", a spus Mihai Trăistariu, pentru Spectacola.

Mihai Trăistariu și-a vândut casa pentru a-și achita datoriile

Artistul a trecut prin clipe cumplite când și-a dat seama că nu mai are cu ce să-și achite ratele, care erau foarte mari. Singura soluție a fost să-și vândă apartamentul și un teren pe care îl deținea în Constanța.

"Eu am școala de muzică de 8 ani, iar vreo 6 ani am plătit chirie și nu prea era o afacere. În 2019 am zis că îmi permit și m-am dus la bancă și am împrumutat 5 miliarde de lei vechi și mi-am cumpărat un sediu cu 15 săli, care este destul de central, asta era în octombrie 2019. Și în februarie, martie a venit pandemia și stop joc. Rata era 5000 de euro lunar și când a venit pandemia mi-am dat seama că mai am bani doar de o lună, de trăit și de rate și singura soluție a fost să-mi vând apartamentul, iar cu el am achitat la bancă o parte din rate, adică din 5 miliarde, am dat 2 și am pregătit între timp apartamentele pentru turiști și am câștigat deja din prima vară 20.000 de euro, pe care i-am ținut în bancă tot anul 2020, pentru a avea bani de rate." , a mai spus el. 

Mihai Trăistariu își dorește să se căsătorească

"Tot ce-mi lipsește e o pereche, pe care nu am găsit-o nici în ziua de azi. Am tot încercat, am tot tatonat, acum m-am liniștit, dar n-am nimerit. Găsesc doar puștoaice de 19 ani și eu am 40. Nu mă mai plâng, m-am obișnuit așa cum e, sunt bine. Îmi doresc familie, copii, pentru că în familia mamei au fost 15 frați, iar la tata 10. Eu sunt familist, vreau să fie casa plină, 5, 7 copii. Dar vreau întâi să nimeresc perechea... să am cu cine să-i fac." , ne-a mai dezvăluit artistul.

Ce planuri are artistul pe viitor

Chiar dacă a trecut prin momente foarte grele, artistul este pozitiv și spune faptul că are agenda aproape plină, pentru vara ce stă să înceapă.

"Au început evenimentele. Am luat deja destul de multe, deci lucrurile încep să meargă bine profesional. Oricum din pandemie eu m-am mai reinventat și am și niște apartamente la malul mării, am schimbat un teren, pe care-l aveam colo, pe 7 apartamente și uita așa, m-am salvat. Le închiriez vara turiștilor și banii din vară îi țin în bancă, ca să îmi ajungă tot anul.

Am și o școală în Constanța unde locuiesc de 8 ani, a fost închisă pe perioada pandemiei, dar acum am redeschis-o și merge bine, asta e altă sursă de venit, deci am trei surse de venit. Sper ca anul acesta să fie măcar la jumătatea lui 2019. ", a mai spus el.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 06 apr 2022, 16:05 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play