Cătălin Măruță spune totul despre podcast: Nu avem întotdeauna succes. Există și emisiuni care nu funcționează

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Măruță, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Măruță, Instagram

Cătălin Măruță a dezvăluit mai multe secrete, pe care oamenii nu le știu, despre podcastul "La Măruță".

Cătălin Măruță are unul dintre cele mai celebre podcasturi de pe YouTube. Acesta a vorbit, în cadrul unui interviu, despre cum i-a venit ideea să se apuce de acest proiect, dezvăluind faptul că prin podcast poate îmbina atât viața de televiziune, cât și cea de radio, de care a fost atras mereu.

„Noi am vrut să facem ceva care să ne placă, să ne vină din suflet și ne-am bucurat când am văzut că oamenii reacționează cu genul de invitați și cu materialele pe care le facem și am văzut că am avut Podcasturi care au fost locul unul în trending, locul 2 în trending, podcast care a fost locul 3 în trending. Asta înseamnă că oamenii se uită, că oamenii rezonează cu lucrurile pe care le faci acolo și contează.

Noi am făcut o poveste pentru că ne place foarte tare treaba asta și îmbin aici oarecum radioul cu televiziunea. Mie radioul mi-a plăcut dintotdeauna, știi? Efectiv ne-a plăcut foarte mult!”, a declarat Cătălin Măruță, potrivit Click.

"Și noi avem emisiuni care nu funcționează"

Chiar dacă totul pare roz, când vine vorba de podcastul pe care Cătălin Măruță îl moderează, acesta spune că nu este deloc așa și se mai confruntă și el cu emisiuni care nu prind foarte bine publicul.

"Probabil din afară, de foarte multe ori, se vede întotdeauna succes. Nu e întotdeauna succes și noi avem emisiuni care nu funcționează întocmai cum ne dorim sau avem momente în care nu merge totul ca pe roate, dar oamenii, probabil văzându-ți longevitatea și 15 ani zi de zi la emisiune, în podcastul care e săptămână de săptămână, atunci automat te asociază cu succes dar asta nu înseamnă că e totul succes, asta înseamnă că e multă muncă și că unele lucruri iți ies, altele nu-ți ies, dar când faci media, iți dai seama că a ieșit și asta contează!”, a mai spus acesta.

Cătălin Măruță se bucură mai mult de poveștile impresionante, decât de vizualizări

Chiar dacă YouTube-ul are niște reguli clare, dacă vrei să obții un număr mai mare de vizualizări, prezentatorul TV spune că mult mai valoroase sunt poveștile oamenilor pe care îi are invitați în studio, decât cifrele.

"Managementul Youtube îți spune că nu trebuie să le faci mai lungi de 90 de minute pentru a avea o vizibilitate cât mai mare, pentru a intra cât mai ușor în trending și așa mai departe. Pentru noi, chestia asta nu a contat.

Am stat cu 3rei Sud Est aproape 4 ore, am stat cu Virgil Ianțu 3 ore și ceva, pentru că ne-am dat seama că oamenii ăștia au niște lucruri de spus și e mai important ca lucrurile pe care le spun și noi le considerăm valoroase să rămână pe Youtube decât să ne bucurăm noi repede de un succes imediat, stai că acum am reușit să mai bifam încă un trending sau ceva, știi? Adică ți se schimbă un pic percepția, cred că și vârsta mai...", a completat acesta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel