George Burcea, atac la adresa Andreei Bălan. Cu ce l-a enervat vedeta pe tatăl fetițelor ei

Data publicării:

Războiul dintre George Burcea și Andreea Bălan continuă. Gestul făcut de artistă l-a scos din minți pe celebrul actor. 

George Burcea un nou atac la adresa fostei sale soții. Andreea Bălan a făcut declarații anul trecut prin care susținea că în următorii patru-cinci ani nu va aduce niciun bărbat acasă și nici nu le va prezenta fiicelor ei pe viitorul iubit. George Burcea vine acum cu dovada că Andreea Bălan nu s-a ținut de cuvânt și l-a prezentat pe Tiberiu Argint celor mici. 


„Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită a tatălui lor în următorii patru-cinci ani. Și nici eu. Nici eu nu voi aduce alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni”, spunea Andreea Bălan în urmă cu ceva vreme pentru viva.ro.


George Burcea a postat pe pagina lui de Instagram dovada și se declară nemulțumit de gestul făcut de fosta lui soție. Actorul a publicat o imagine de la o petrecere în care Andreea Bălan apare cu fiica cea mică în brațe, iar la câțiva metri distanță poate fi observat și fostul ei iubit, Tiberiu Argint. 

 

Dietă de vedetă. Cum a slăbit Diana Dumitrescu 8 kilograme: „Te ajută să știi exact gramajele pe care trebuie să le mănânci”


George Burcea le-a prezentat-o fiicelor sale pe Viviana Sposub, cea care i-a fost alături imediat după divorț


Chiar dacă Andreea Bălan susținea că nu ar fi de acord ca viitoarea iubită a actorului să îi cunoască fetele, iată că acum situația s-a schimbat și a acceptat această situație. Viviana Sposub i-a împletit Ellei codițe, semn că s-au înțeles de minune și vor avea o relație frumoasă. 


George Burcea este foarte fericit că în sfârșit fosta lui soție îi permită să ia fetele în weekend și poate petrece timp cu ele


„Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase și este important ca atât ea, cât și eu să ne vedem de interesele copiilor, că asta este cel mai important acum în relația noastră. Slavă cerului, de două luni mi se permite să iau fetițele în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara”, a declarat George Burcea, în emisiunea „În Oglindă”.

 

Citește și: Alec Baldwin, primele declarații după accidentul mortal de pe platourile de filmare: „A fost prietena mea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel