Dietă de vedetă. Cum a slăbit Diana Dumitrescu 8 kilograme: „Te ajută să știi exact gramajele pe care trebuie să le mănânci”

Data publicării:
Diana Dumitrescu, foto Instagram
Descriere foto: Diana Dumitrescu, foto Instagram

Diana Dumitrescu a dezvăluit cum a reușit să slăbească 8 kilograme cu ajutorul unui regim alimentar sănătos. 

Diana Dumitrescu a apelat la ajutorul specialiștilor pentru a ajunge la o siluetă de vis. Vedeta le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram secretul ei și le-a recomandat să îl urmeze dacă își doresc să își schimbe stilul de viață. 


Diana Dumitrescu a luat 18 kilograme în sarcină, iar asta i-a afectat-o foarte mult, așa că a decis să ia măsuri. A apelat la ajutorul unui nutriționist, și a scăpat astfel de 8 kilograme. 


„Am slăbit aproape 8 kilograme cu ajutorul unui nuriționist, care m-a învățat cum să mănânc corect ca să slăbesc și să mă mențin în același timp. Nutriționista cu care am lucrat folosește o aplicație care te ajută să știi exact gramajele pe care trebuie să le mănânci, câte calorii ai voie. (...) deși am terminat, practic, de slăbit, folosesc în continuare această aplicație pentru că îți oferă și idei de rețete sănătoase, îți spune, în funcție de produsele pe care le găsești în supermarketuri, câte calorii are fiecare, ca să poți să te orientezi ce și cât să mănânci”, a spus Diana Dumitrescu pe Instagram. 


Cu ce probleme s-a confruntat Diana Dumitrescu după ce a născut: „M-am pus în genunchi și am început să plâng”


„Am avut o problemă cu alăptatul, am avut și furia laptelui. (…) Este o durere cruntă, este ceva oribil. Imediat după ce am reușit să rezolv, am cedat. M-am dus la noi în dormitor, m-am pus în genunchi și am început să plâng.


Eram epuizată. E o chestie normală, naturală. În ultimele luni de sarcină nu prea mai putem să dormim, oricum intervine oboseala”, a spus vedeta în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV. 


Diana Dumitrescu spune că soțul ei a avut un rol important în starea ei emoțională și că încurajările lui i-au ridicat moralul. 


„Mă uitam în oglindă și mă gândeam că nu mai scap de burtă pentru că am luat 17 kilograme. Am slăbit repede și am ajuns la 58 de kilograme. Abia când am început să ies din casă în fiecare zi, după un an de zile, am început să-mi revin. Trebuie să înțeleagă toate femeile că este doar o etapă din viața noastră și că bărbatul are un rol-cheie în sănătatea mintală și emoțională a femeii. Soțul meu mi-a spus, indiferent de kilogramele pe care le-am avut, că sunt cea mai frumoasă”, a mai adăugat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel