Alec Baldwin, primele declarații după accidentul mortal de pe platourile de filmare: „A fost prietena mea”

Data publicării:
Alec Baldwin, foto Instagram
Descriere foto: Alec Baldwin, foto Instagram

Alec Baldwin a oferit primele declarații după ce a ucis-o accidental pe directoarea de imagine Halyna Hutchins pe platourile de filmare a unui western. 

Alec Baldwin este profund îndurerat după accidentul mortal de pe platourile de filmare. Actorul și Halyna Hutchins, cea care s-a stins din viață erau buni prieteni, iar Alec Baldwin nu poate trece peste necazul care s-a abătut asupra lui. 


Alec Baldwin a oferit primele declarații despre acest eveniment tragic, dar susține că nu poate spune nimic din cadrul anchetei. 


„Nu am voie să fac vreun comentariu pentru că este o anchetă în desfăşurare. Mi-a ordonat şeriful din Santa Fe. Nu pot să răspund la nicio întrebare legat de investigaţie. Nu pot”, a declarat actorul.


Alec Baldwin susține că înaintea filmărilor ar fi invitat-o pe regretata Halyna Hutchins acasă la el, împreună cu Joel, regizorul. Actorul spune că erau buni prieteni și este profund afectat de acest accident mortal. 


„O femeie a murit. A fost prietena mea! A fost prietena mea! În ziua în care am ajuns în Santa Fe pentru a începe filmările, am invitat-o la cină împreună cu Joel, regizorul. Am fost o echipă foarte, foarte închegată, care filma împreună un film, apoi s-a întâmplat acest eveniment oribil.”, a adăgat Alec Baldwin.


Încă nu se știe dacă filmările vor continua. Recomandările foarte stricte ale industriei cinematografice în materie de arme de foc interzic prezenţa muniţiei reale pe un platou de filmare, tocmai pentru a preveni acest gen de accident. 


„Ştiu că eforturile în desfăşurare de a limita utilizarea armelor de foc la filmări reprezintă ceva de care sunt foarte interesat. Dar amintiţi-vă ceva care cred că e important şi este – câte gloanţe au fost trase în filme şi show-uri TV în ultimii 75 de ani? Aceasta este America. Câte au fost lansate, aproape toate fără incidente.”, a încheiat el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel