Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, schimb de replici acide, în văzul tuturor: „Poți să ne explici de ce?”

Data publicării:
Sursa foto: Instagram, captură video Neatza cu Răzvan și Dani
Descriere foto: Sursa foto: Instagram, captură video Neatza cu Răzvan și Dani

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil și-au surprins fanii în mediul online, cu o nouă discuție purtată în contradictoriu.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil postează întotdeauna pe rețelele de socializare anumite conversații amuzante sau certuri, ce se desfășoară tot în spirit de glumă, între cei doi îndrăgostiți. Fanii s-au obișnuit deja cu stilul celor doi de a fi și pare că savurează din plin fiecare nou clip postat de aceștia în mediul online. Așadar, de data aceasta, subiectul neînțelegerii l-a reprezentat una dintre activitățile pe care prezentatorul matinalului adoră să le desfășoare: escape room. Nici partenerei sale de viață nu-i displace acest lucru, însă Gabriela Prisăcariu susține că soțul ei este mult prea competitiv, motiv pentru care nu mai acceptă niciun prieten de-a lor să-i însoțească.

„Să vă explic. Nouă ne place să mergem  foarte tare să mergem la escape room. Le-am făcut cam pe toate din București. La escape room, ca să fie fain, trebuie un grup de minim patru oameni.Noi suntem doi și până acum am reușit să convingem încă un cuplu să meargă cu noi. Au acceptat cu greu, dar au mers. Astăzi mergem la escape room, dar suntem doar noi doi. Poți să ne explici de ce? (n.r. către Dani Oțil). Oare pentru că ne faci de cum intrăm în încăpere proști?”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu, criticată aspru de fani, pentru ținuta provocatoare aleasă: „Dincolo de asta, ce te mai definește?”

„Se cheamă management și nu vreți să ascultați de un șef”, a completat-o imediat soțul ei.

„Da, dar astăzi au zis că sunt ocupați, ei nu sunt niciodată ocupați, nu știu dacă știi. Probabil că acum sunt în pat și beau o bere”, a mai declarat Gabriela Prisăcariu.

„Nu vreau să pun presiune pe tine. Dacă nu ieșim în 60 de minute fără ajutor, divorțez!”, a încheiat Dani Oțil, vizibil în spirit de glumă.

De la ce s-au certat cei doi îndrăgostiți ultima dată

Nu de mult timp, Dani Oțil a făcut publică o altă discuție contradictorie pe care a purtat-o cu soția sa, chiar în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Concret, cearta a izbucnit când Gabriela Prisăcariu a aflat faptul că soțul ei i-a ținut ascuns un secret. Puberu, cameramanul emisiunii, l-a rugat pe Dani Oțil să nu spună la nimeni dacă va deveni tătic de băiat sau fată, dezvăluirea fiind făcută de acesta, ulterior. Când a aflat faptul că soțul ei i-a ascuns acest lucru, Gabriela Pisăcariu s-a înfuriat foarte tare.

„M-am și gândit cât să pun la plic la botez. Este secretul pentru care soția mea a vrut să divorțeze. Puberu i-a și zis soției mele: „Dani știe de ceva timp”. Ea s-a întors către mine, m-a tăiat cu sabia din ochi și-a zis: „De unde știi”, i-am răspuns că mi-a spus Puberu, dar mi-a zis să nu zic la nimeni. Și a a zis „Păi da, dar eu sunt nimeni?”. Deci am intrat într-o morfosintactă a limbii români și am decis că negația negării „să nu spui la nimeni” nu e chiar ce credem noi, bărbații căsătoriți, că este. A spus să nu spui la nimeni, dar eu nu sunt nimeni. Și uite așa, am ajuns acasă aproape în lacrimi. Dar eu am ținut un secret, spre deosebire de alții.”, a declarat Dani Oțil, în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, de pe Antena 1. 

Gabriela Prisăcariu, în conflict cu Dani Oțil: „Eu când îți zic să nu mai bei”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience