Gabriela Prisăcariu și-a ieșit din minți după ce o fană l-ar fi jignit pe fiul ei. Soția lui Dani Oțil a dat un răspuns dur

Data actualizării: | Data publicării:

Tiago, fiul de numai 2 ani al Gabrielei Prisăcariu și al lui Dani Oțil, ar fi fost ținta comentariilor.

Gabriela Prisăcariu tună și fulgeră după ce a văzut ce i-a lăsat o fană în scris la una dintre postările de pe rețelele de socializare. Soția lui Dani Oțil de la „Neața cu Răzvan și Dani” a pășit în față și a răspuns unei urmăritoare, după ce i-ar fi jignit copilul.

Vezi și: Ce a pățit Gabriela Prisăcariu, după ce a născut. Abia acum s-a aflat: „Plângeam când nu mă vedea nimeni”

Tiago, fiul lor de numai doi ani, a fost ținta urărilor fanilor, pe internet, acolo unde mama lui îl postează ocazional. În urma mesajelor primite de la fani, în atenția femeii a intrat răspunsul unui anumit urmăritor care, după spusele vedetei, l-a jignit pe Tiago.

Vedeta nu a ezitat să îi răspundă, spunând pe alocuri că ea „s-a obișnuit cu mesajele urâte”, însă, nici acest aspect nu i se pare în totalitate corect.

Mesajul acesteia a fost următorul:

”Păcat că seamănă cu nesuferita aia de maică-sa”, a scris o internaută, în dreptul unei imagini cu Tiago, notează Wowbiz.

Ca răspuns, Gabriela a transmis că se va gândi de două ori de acum înainte dacă îl va mai posta pe fiul ei pe rețelele de socializare. Mai apoi, sunt vedete care au renunțat la a-și posta copiii pe rețelele de socializare, cum ar fi cazul Simonei Gherghe.

Vezi și: Gabriela Prisăcariu, emoții înainte de nuntă. Dani Oțil a plecat la mare singur: „Nu mai venim acasă!”

”Nu ne mai facem bine niciodată! Cât de răi să fim ca oameni, cât de rău poți să fii și de frustrat să fii ca să ajungi să dai mesaje urâte despre un copil. Înțeleg ca eu să primesc mesaje urâte, deși nici asta nu mi se pare normal, dar m-am obișnuit cu lucrul ăsta, invidia este mare și na, aia e! Dar el este un copil, mă gândesc foarte serios să nu-l mai postez pe Tiago și îi înțeleg pe oamenii care au ales să nu-și mai posteze copiii, deși și ei sunt super judecați pentru lucrul ăsta, dar poate că este mai bine așa”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu ceva timp, Dani Oțil a postat o un mesaj foarte emoționant pentru fiul său, pe internet. El îi transmite un mesaj pe care Tiago ar trebui să îl citească peste 20 de ani. Folosindu-se de platforma de socializare ca de o „capsulă a timpului”, Dani reușește să-și emoționeze până și fanii:

„Las și io asta aici, tată, ca peste 20 de ani să fim siguri că mă mai suni. Nu e obligatoriu. Peste 20 de ani o să ai fix cât aveam eu acu 20. Exact când am început să îi sun pe ai mei mai rar. Și tot mai rar... Eu timpul nu îl mai pot da înapoi. Tu nu face ca mine, tată. Eu nu o să te deranjez. Nici tata nu m-a deranjat. Da tu sună-mă la sfârșit de vară să refacem poza asta. Tu vei fi tot mai înalt...io tot mai strâmb. De la un punct mă voi ține eu de tine. Sper sa îți fiu până atunci sprijin. Las poza asta aici... Ca într-o sticla. Până pe 2042...”, a scris Dani Oțil pe Instagram, în dreptul fotografiei cu băiatul său, Luca Tiago.

Vezi și: Dani Oțil, dezvăluiri emoționate din copilărie. Ce greutăți a înfruntat: „Mă doare sufletul, eu am fost sărac”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel