Gabriela Prisăcariu s-a fotografiat aproape goală. Vedeta s-a acoperit doar cu așternuturile de pe pat / FOTO

Data publicării:

Gabriela Prisăcariu a scăpat de inhibiții și s-a fotografiat într-o ipostază extrem de provocatoare.

Gabriela Prisăcariu se află într-o vacanță de vis în doi, cu soțul său, în Franța. Cei doi au renunțat pentru câteva zile la grijile cotidiene și eu ieșit puțin și din rolul de părinți, pentru a petrece câteva momente binemeritate în cuplu. Dani Oțil și partenera sa împărtășesc toate momentele unice pe care le experimentează pe rețelele de socializare, după cum și-au obișnuit deja fanii. Faptul că fostul model și-a revenit spectaculos după naștere este cunoscut de toată lumea, iar Gabriela Prisăcariu pozează, de câte ori are ocazia, în costum de baie sau în ipostaze cât mai provocatoare, pentru a-și pune formele și silueta în evidență. Așadar, vacanța celor doi îndrăgostiți de pe Coasta de Azur nu putea fi o excepție. Vedeta le-a urat ”Bună dimineața” urmăritorilor ei printr-o fotografia care a reușit mai mult să le taie respirația acestora. Mămica lui Luca Tiago s-a fotografiat goală, fiind acoperită doar cu pilota de pe pat, chiar de la balconul camerei în care cei doi sunt cazați pentru aceste zile de vis.

Gabriela Prisăcariu, ipostază de infarct în costum de baie. Dani Oțil a încercat să-i ascundă părțile intime soției sale

 

 

Nu este prima dată când cei doi pleacă în vacanță fără copil

Escapada din Franța este deja a doua excursie pe care cei doi părinți au ales să și-o petreacă fără fiul lor. Prima vacanță a fost tot în străinătate, de data aceea fiind vorba despre Dubai. Chiar dacă multe vedete aleg să își petreacă aici concediu, prezentatorul matinalului de la Antena 1 nu a fost atât de impresionat de locația vizitată atunci. Acesta a povestit chiar în cadrul emisiunii pe care o prezintă toată întâmplarea prin care a trecut.

”Am fost la un hamam, mai de bogați că de săraci am mai fost în Turcia și a fost foarte bine. În general acum lucrează asiatice și totul e mai pe nou. De data asta chiar un cetățean m-a… și mi-am dat seama că la un masaj normal prefer un bărbat că are forță mai mare.

Mă, ăsta avea o forță pe lângă faptul că era așa într-un prosop și nu înțeleg de ce. Când îți face masaj o femeie, vorbesc de partea de masaj de la hamam, ai două opțiuni: reziști sau te uiți pe jos. Nu mă mai duc! Băi, m-a frecat… Să nu mergeți că este și scump, iar pe soția a făcut-o de 1.90 m. Nu mai fac asta niciodată!”, a descris Dani Oțil la emisiunea sa Neatza cu Răzvan și Dani, potriivt Fanatik.

 

Gabriela Prisăcariu, pusă la punct de soțul ei: ”Ajunge”. Vedeta, reacție neașteptată: ”Să nu dai vina pe mine”

Cum se înțelege prezentatorul TV cu soția sa

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se afișează des pe rețelele de socializare, făcând diverse activități împreună sau făcând ironii unul la adresa celuilalt. Totuși, într-una dintre emisiunile pe care o prezintă, Dani Oțil a dezvăluit faptul că a ajuns să se certe destul de tare cu partenera sa într-o seară, totul pornind de la o glumă.

”Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie. M-am pus cu soția în pat, că așa e duminica și ne-am uitat la serial. Serialul pleacă de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi dacă un avion ar decola astăzi și ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineînțeles, după cinci ani de zile unii erau căsătoriți cu alții, cât să stai?

Atât mi-a trebuit să deschid subiectul. Am întrebat-o și eu pe soție dacă s-ar căsători cu altul dacă aș dispărea și dacă da, peste cât timp. Și ea a zis: ''Firește nu, Dani, toată viața aș rămâne agățată'', iar când m-a întrebat ea, eu i-am spus adevărul (...). Nu mai răspundeți la întrebări capcană în pat cu soția.'', a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel