Gabriela Prisăcariu, ipostază de infarct în costum de baie. Dani Oțil a încercat să-i ascundă părțile intime soției sale

Data publicării:

Gabriela Prisăcariu a postat o fotografie extrem de provocatoare pe rețelele de socializare.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt de câteva zile pe litoralul românesc, acolo unde prezentatorul de la Antena 1 filmează emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Chiar dacă celebrul om de televiziune este la mare cu scopul de a munci, acesta a decis să meargă însoțit și de soția și copilul lui și să profite de timpul liber care rămâne după ce se încheie emisia. Aceștia împărtășesc cu fanii, pe rețelele de socializare, poze, dar și întâmplări mai amuzante prin care trec în această perioadă. De data aceasta însă, fotografia cea mai recentă surprinde cuplul celebru pe plajă, acolo unde Gabriela Prisăcariu și-a etalat trupul perfect sculptat, de parcă nici nu ar fi născut în urmă cu câteva luni. Aceasta s-a mândrit întotdeauna cu silueta ei impecabilă și nu s-a dat niciodată înapoi de la fotografiile sexy. Se pare însă că și Dani Oțil este conștient de atuurile frumoasei lui soții, motiv pentru care a ales să-i ”ascundă” părțile intime și să le țină departe de ochii privitorilor.

Gabriela Prisăcariu, pusă la punct de soțul ei: ”Ajunge”. Vedeta, reacție neașteptată: ”Să nu dai vina pe mine”

Nu este prima dată când Dani Oțil îi ascunde formele soției sale

În urmă cu ceva timp, cei doi îndrăgostiți au fost plecați într-o vacanță de vis în Maldive, unde au realizat o fotografie extrem de provocatoare. Aceștia erau întinși pe nisip, iar costumul de baie al Gabrielei Prisăcariu îi acoperea acesteia doar jumătate din corp. Soțul ei i-a sărit imediat în ajutor și atunci, punând mâna pe părțile intime care au rămas la vedere. Totuși, dacă se așteptau să primească comentarii pozitive pentru acest tablou de familie, aceștia au reușit doar să stârnească un val de reacții negative. 

„Penibil”, „Too much... Discreția e noul sexy. Doar o parere, no hate here.”, au fost câteva comentarii ale internăuților de la vremea aceea. 

”Am pregătit răzbunarea supremă”. Ce are de gând Dani Oțil să le facă colegilor săi

 

 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, la un pas de divorț

Dani Oțil și-a obișnuit deja fanii cu stilul umoristic și modul specific de a povesti întâmplări personale în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Așadar, în cadrul unei ediții ”Neatza cu Răzvan și Dani”, celebrul prezentator a dezvăluit faptul că era pe punctul de a divorța de Gabriela Prisăcariu, soția sa. În stilul său caracteristic, prezentatorul matinalul a expus întreaga poveste fără perdea, spunând faptul că totul a pornit de la o glumă, dar a degenerat într-o conversație extrem de serioasă. Dani Oțil îi sfătuiește pe această cale pe cei care se vo afla în postura lui, să nu procedeze la fel. 

”Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie. M-am pus cu soția în pat, că așa e duminica și ne-am uitat la serial. Serialul pleacă de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi dacă un avion ar decola astăzi și ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineînțeles, după cinci ani de zile unii erau căsătoriți cu alții, cât să stai?

Atât mi-a trebuit să deschid subiectul. Am întrebat-o și eu pe soție dacă s-ar căsători cu altul dacă aș dispărea și dacă da, peste cât timp. Și ea a zis: ''Firește nu, Dani, toată viața aș rămâne agățată'', iar când m-a întrebat ea, eu i-am spus adevărul (...). Nu mai răspundeți la întrebări capcană în pat cu soția.'', a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Alex Velea, umilit în direct de Dani Oțil. Ce a spus prezentatorul Tv despre artist: ”E clar că...”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel