Gabriela Firea, DIETĂ. Cum reușește să aibă aceeași greutate din adolescență: „Nu mor de foame. Mă simt la fel ca la 20 de ani”

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Firea, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Firea, Facebook

Gabriela Firea a dezvăluit cum se menține la aceeași greutate din adolescență. Cum a reușit să slăbească 25 de kilograme în 3 luni, după naștere.

La cei 50 de ani pe care-i are, Gabriela Firea are o siluetă de invidiat și spune că are același număr de kilograme ca în adolescență. 

Fostul primar al Capitalei a dezvăluit dieta sa și spune că totul se datorează unui stil de viață sănătos și al unei diete din care carbohidrații lipsesc categoric. Mai mult, Gabriela Firea este mândră și spune că nu și-a schimbat măsura hainelor de ani buni, dar în același timp, nici nu moare de foame, așa cum cred apropiații ei

Gabriela Firea susține că se simte ca la 20 de ani și îndeamnă toate femeile care vor să afle secretul tinereții și al siluetei să-i ia exemplul.

"Le-aș îndemna pe cititoare să-și descopere atuurile naturale, să mănânce sănătos.

Mulți glumesc și spun că sunt adepta ovăzului, migdalelor, salatelor. Prietenele mă întreabă dacă nu mor de foame, nu, nu se moare, dacă ai o alimentație echilibrată", a spus Gabriela Firea, într-un interviu pentru Impact.

Mai mult, Gabriela Firea spune că își învață și copiii să mănânce sănătos și cu mai puțină carne.

"Încerc să îi învăț și pe copiii mei să mănânce sănătos, cu mai puțină carne, cu mai puțini carbohidrați. În plus, trebuie să fim perfecți sufletește, iertători, iubitori și bineînțeles să ne îngrijim și de aspectul exterior", a mai spus ea.

Citește întreaga știre pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel