Gabriela Cristea, surprinsă de Tavi Clonda, de ziua sa de nume. Gestul romantic pe care l-a făcut artistul, la miezul nopții: „Ce frumos”

Data publicării:
Gabriela Cristea, captură video Instagram
Descriere foto: Gabriela Cristea, captură video Instagram

Tavi Clonda i-a pregătit o surpriză Gabrielei Cristea, cu ocazia zilei sale de nume.

Gabriela Cristea își sărbătorește astăzi ziua de nume. În acest sens, partenerul ei de viață, Tavi Clonda, nu putea trece cu vederea acest eveniment special pentru soția sa. Bărbatul a așteptat ca vedeta să iasă de pe platourile emisiunii pe care o filmează în prezent și a surprins-o cu un gest extrem de romantic. Tavi Clonda i-a pregătit la miezul nopții o cină romantică prezentatoarei TV, care este sărbătorita zilei de 8 noiembrie, când toți creștinii îi sărbătoresc pe Sfinții Ierarhi Mihail și Gavriil. Artistul a pregătit un platoul de brânzeturi, o sticlă de vin, dar, bineînțeles, și un tort. Gabriela Cristea a fost foarte impresionată de gestul făcut de soțul ei, întrucât nu se aștepta la o asemenea surpriză, la miezul nopții.

„Nu m-am gândit niciodată că soția mea și mama copiilor mei va avea numele Gabriela…nu pot fi mai fericit că s-a întâmplat asta. La mulți ani cu numele, iubita mea soție,Gabriela! La mulți ani tuturor sărbătoriților de azi!”, a fost mesajul postat de Tavi Clonda, pe rețelele de socializare. 

„Ce mi-ai pregătit? Ce frumos, am și tort? Nu mă așteptam să am tort astăzi. Brânzeturi, vinuri, ca de seară. Mulțumesc din suflet!”, a fost reacția Gabrielei Cristea. 

VEZI și: Boala cu care se luptă Gabriela Cristea: „Este îngrijorător. Nu mai pot continua așa la nesfârșit”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tavi Clonda (@taviclonda)

 

Ce spunea Gabriela Cristea cu privire la relația cu Tavi Clonda

Chiar dacă în trecut nu a avut parte de o experiență prea fericită, pe vremea când a format o căsnicie cu Marcel Toader, Gabriela Cristea este în prezent extrem de împlinită alături de Tavi Clonda, la baza relației celor doi aflându-se iubirea și respectul. 

„Nu mi-am închipuit că o să am două fete. Mi-am închipuit că o să am o fată, dar Dumnezeu a fost mult mai generos. Știi cum se zice: ai grijă ce îți dorești pentru că se poate îndeplini. Ceea ce nu este rău. Când mi l-am imaginat eu pe tatăl copiilor mei, da, mi l-am imaginat că o să aibă grijă de fete și că o să împărțim atribuțiile amândoi, pentru că de fapt asta înseamnă familie.”, a spus recent Gabriela Cristea, potrivit ego.

VEZI și: Gabriela Cristea, fotografia cu care și-a înfuriat fanii: „Nu știu cum nu vă este jenă”. Vedeta, aspru criticată / FOTO

„Am un soț care nu mai este soțul meu”

Totuși, vedeta spunea recent faptul că soțul ei vrea să petreacă timp și cu cele două fete, în timp ce stă cu ea. Tocmai din acest motiv, Tavi Clonda vrea să le ia și pe micuțe, în orice vacanță merg cei doi, lucru care nu este pe placul prezentatoarei.

„Eu aș vrea să plecăm pe undeva, dar am un soț care nu mai este soțul meu, este doar tatăl copiilor pentru că nu vrea să se despartă de ele. El este disperat. Deci dacă fetele dispar de acasă o zi-două, nu mai este om.”, a declarat Gabriela Cristea. 

Chiar dacă nu-i convine pe deplin această situație, Tavi Clonda îi spune soției sale faptul că este posibil totuși să cedeze măcar pentru două zile de petrecut exclusiv în doi.

„Ea ar vrea să mergem doar noi doi. I-am zis că poate o să plecăm totuși câteva zile. S-ar putea să avem noroc două-trei zile.”, a completat și soțul celebrei prezentatoare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel