Boala cu care se luptă Gabriela Cristea: „Este îngrijorător. Nu mai pot continua așa la nesfârșit”

Data publicării:

Gabriela Cristea a ajuns la spital, zilele trecute, din cauza unor probleme de sănătate. 

Gabriela Cristea și-a îngrijorat fanii, zilele trecute, când a postat o fotografie de pe patul de spital. Atunci, prezentatoarea TV nu a dat detalii despre starea sa de sănătate. 

Astăzi, Gabriela Cristea a revenit cu noi informații despre starea sa. Vedeta a fost diagnosticată cu colică renală și spune că este pentru a treia oară, în patru luni, când se confruntă cu simptome severe. Mai mult, ea spune că a devenit imună la antibiotic și că se teme că nu ar putea face față unui tratament de lungă durată. Din fericire, starea sa de sănătate s-a ameliorat, fiind prima zi în care nu are febră și frisoane. 

„Dragilor, va mulțumesc din suflet pentru mesajele de încurajare din acest weekend. Da, am fost bolnavă și taaaaare tristă din cauza asta. Este a treia oară când fac colica renală în ultimele 4 luni, deci este îngrijorător. Acum sunt bine, pe tratament încă, dar nu mai pot continuă așa la nesfârșit pentru în curând am să devin imună și la antibiotic. După seria de tratament în curs am nevoie de o pauză să se curețe organismul și am să merg la investigații suplimentare. Am nevoie să fiu sănătoasă pentru mine și familia mea, am nevoie să fiu sănătoasă că să-mi duc proiectele la bun sfârșit. Azi a fost prima zi fără febra și frison, prima zi în care am ieșit din casă și am început să mă simt din nou bine. Gândurile voastre mi-au dat putere și va mulțumesc că mi-ați scris. Va îmbrățișez cu drag!”, a transmis vedetă în mediul online. 


Cu ce alte probleme de sănătate se mai confruntă Gabriela Cristea


Recent, prezentatoarea TV vorbea despre alergiile care îi dau bătăi de cap zilnic și care au determinat-o să se retragă pentru câteva zile din spațiul public, în acea perioadă. Vedeta le-a explicat atunci fanilor faptul că organismul ei este foarte predispus acestor probleme. Prezentatoarea a întâmpinat o situație asemănătoare și la nivelul unghiilor, însă acum, Gabriela Cristea spune că a găsit soluția.

„Am primit în ultima perioadă destul de multe mesaje legate de problema mea cu alergia. Am destule alergii, am un fond alergic, și alergia despre care v-am mai povestit este cea la unghii, în sensul că făceam mega alergie de la tot ce înseamnă procedurile acestea de înfrumusețare atunci când vine vorba de unghii. M-ați întrebat cum am rezolvat problema. Păi problema am rezolvat-o găsind omul potrivit, care să îmi facă manichiura potrivită, pentru că sunt foarte importante produsele, dar contează și mâna. Poate vă așteptați să vă ofer o soluție revoluționară, dar la mine asta a funcționat. Am o ușoară alergie imediat după ce termină manichiura, dar nu mă mai ține', spunea Gabriela Cristea pe contul ei de Instagram, în urmă cu ceva vreme. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel