Gabriela Cristea, fotografia cu care și-a înfuriat fanii: „Nu știu cum nu vă este jenă”. Vedeta, aspru criticată / FOTO

Data publicării:

Gabriela Cristea a distribuit o fotografie în mediul online, care nu a fost deloc pe placul fanilor săi.

Gabriela Cristea este extrem de prezentă în meniul online, acolo unde postează foarte  des fotografii fie din intimitatea familiei ei, fie din viața de zi cu zi a vedetei. Mai mult, de fiecare dată, prezentatoarea TV le răspunde în comentarii fanilor ei, fie că este vorba despre critici sau despre laude. Acum însă, soția lui Tavi Clonda s-a confruntat cu o situația pe care nu prea a mai întâlnit-o până acum. Aceasta a fost acuzată de faptul că și-a modificat mult prea mult fotografia postată în mediul online. Nu ar fi vorba doar despre față, ci fanii îi spun că și-a editat și corpul prea mult, întrucât nu avea cum să slăbească atât de mult, într-un timp relativ scurt. 

Vedeta a ținut în ultima vreme diferite diete și se pare că acestea au dat rezultate foarte mari. Sau, cel puțin, asta le spune Gabriela Cristea celor care îi aduc aceste acuzații.

„Sunt conștientă că timpul nu am cum să-l întorc, doar dacă îmi abandonez toate planurile și  fug de acasă ca să mă concentrez doar pe corpul meu. Doar așa mai am o șansă mică să arăt ca înainte de nașterea celor două minuni din viața mea. Nici nu vreau asta, vreau să fac doar ce pot și ce ține de mine ca să fiu în echilibru cu tot ce înseamnă viața mea. Acum am puțin timp să mă ocup și de corpul meu “dezorganizat” și să încerc să construiesc ceva care să mă facă să mă simt în armonie cu mine.”, a fost textul scris de Gabriela Cristea în dreptul fotografiei. 

Gabriela Cristea a dezvăluit cât câștigă din televiziune: ”Sunt o femeie împlinită financiar”

Ce le răspunde vedeta celor care o acuză

Imediat ce a distribuit această fotografie, zeci de persoane au reacționat, însă nu într-un mod pozitiv pentru vedetă. Acestea au acuzat-o pe Gabriela Cristea de faptul că a exagerat cu editarea și de faptul că nu ar fi avut când să slăbească atât de repede. 

„Gabi ești o frumoasă. Începe prin a te accepta așa cum ești, cu bune și rele, așa cum spui după două nașteri corpul nostru se transformă... Faptul că încerci să "transformi" realul, nu este o idee benefică ție”, „Ferească Dumnezeu. Plin de filtre. E chiar ciudată poza asta. E editată rău. Nu știu cum nu vă este jenă”, „Gabriela cum poți să spui că poza nu e deloc editată, când fața ta nu are nimic de a face cu fața ta reală”, „Editezi foarte mult pozele cu tine și pe live pare alt cineva”, „Ați înnebunit cu filtrele! Nici capul nu ți se mai vede ! Nu mai mințiți atât! Până la urmă aveți o vârstă, nu vă mai dați de 20 de ani!”, au fost doar câteva dintre comentariile negative primite de Gabriela Cristea. 

Aceste remarci nu au rămas fără răspuns vin partea vedetei, care le recomandă celor răutăcioși să se uite mai bine la televizor, pentru că în ultimele trei săptămâni, vedeta a reușit să obțină rezultate remarcabile. 

„Alt corp nu am. Dacă nu vă place, nu vă pune nimeni să vă uitați. Poza nu este editată deloc. Nu am slăbit mult sau puțin, dar sunt trei săptămâni de când mănânc echilibrat și fooooarte puțin, așa că a început să se vadă. și mai fac și proceduri care contează.”, le-a spus Gabriela Cristea celor care o judecă. 

Gabriela Cristea, scoasă din minți din cauza energiei electrice: „M-am cam săturat. Îi zăpăcesc astăzi”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel