Gabriela Cristea, scoasă din minți din cauza energiei electrice: „M-am cam săturat. Îi zăpăcesc astăzi”

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram

Gabriela Cristea s-a arătat a fi extrem de nervoasă pe firma care îi generează curentul electric.

Gabriela Cristea nu s-a mai abținut și a răbufnit pe rețelele de socializare, unde s-a arătat a fi extrem de supărată pe firma care îi generează curentul electric. Vedeta susține că emitentul respectiv o lasă fără lumină de câteva ori pe zi, în contextul în care tot ei sunt datori cu pagube de mii de euro. În acest sens, celebra prezentatoare a făcut mai multe story-uri pe rețelele de socializare, unde a dat tag celor responsabil, în speranța că situația se va rezolva astfel.

„Eu nu sunt prea bine pentru că m-am cam săturat. Avem așa mari probleme cu firma de curent și știu că o să spuneți de ce nu ne mutăm, păi ne mutăm, ne-am mutat cu partea de plată, dar furnizorul de energie efectiv, din păcate, este foarte complicat să ne debranșăm în alte parte.

Astăzi s-a oprit curentul de vro 3-4 ori cam așa. Norocul este că ne-am pus niște stabilizatoare, am luat noi niște măsuri de precauție și lucrul ăsta se întâmplă cam de 2 săptămâni și acum nici măcar nu plouă sau nu bate vântul.. Și mă întrebat unde sunt despăgubirile noastre de acum doi ani când a început pandemia. Ați venit, ați constatat. De câte ori fac story-uri, mă contactează personal de la PR și îmi spune că se rezolvă, le dăm toate documentele și nu se întâmplă nimic. Văd pagube de aproximativ 10.000 de euro în momentul în care am avut problema aceea mare cu voi de la începutul pandemiei. Poate așteptați cinci ani, ca să se prescrie situația.”, a mărturisit Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Mugur Mihăescu, revoltat din cauza facturilor la energie electrică: „Noi suntem sclavi”

„Îi zăpăcesc astăzi, m-am pus pe ei”

Mai mult, Gabriela Cristea și-a îndemnat fanii să îi trimită, la rândul lor, toate problemele pe care ei le-au întâmpinat cu respectiva firmă, pentru a îi „teroriza” pe aceștia.

„Nu știu cum sunteți voi, dar dacă aveți probleme, dați-mi mesaje ca să le trimit, îi bombardez eu, problemele pe care le aveți și voi le postez aici pe story și le dau tag. Îi zăpăcesc astăzi, m-am pus pe ei. Le trimit sute de story-uri. M-am săturat, sunt peste cap.”, a continuat vedeta.

Oana Roman se gândește să-și scoată casa la vânzare: „Există cineva care nu este afectat?”

Dorian Popa a avut de plătit o factură uriașă la curent

Facturile la energie electrică și gaze le dau mari bătăi de cap și vedetelor. Pe lângă Gabriela Cristea, se pare că și Dorian Popa a avut probleme serioase cu sumele pe care a trebuit să le acihte, întrucât ultima factură primită de celebrul artist la energia electrică a fost în valoare de 8.500 de lei.

„Am știut eu de ce nu merg în concediu”, a scris artistul pe pagina de Instagram, unde a distribuit și o imagine cu dovada.

Dana Budeanu, revoltată după ce a văzut factura la curent a părinților ei: „Nu au nici aer condiționat”

Cum să reduci consumul de energie electrică și gaze

În condițiile în care mulți români se tem de facturile pe care le vor avea în sezonul rece, ar fi de ajutor să aflăm dacă există variante prin care am putea face unele modificări în casă, astfel încât să reducem consumul. 

SPECTACOLA: Ce sfaturi practice aveți în acest sens? 

Alex Gavrilescu, arhitect Visuri la cheie: În primul rând, dacă avem un buget să facem o termoizolare a locuinței ar fi ideal și aici vorbim de o termoizolație calculată în coeficienții energetici, nu una după ureche, cum aud mereu că o termoizolație cu cât este mai groasă este mai eficientă, după un calcul corect se poate spune ce grosime de termosistem să aplicăm. 
Eu nu recomand polistirenul, este o alegere strict economică, pe termen scurt, și atât. 

SPECTACOLA: Care sunt principalele „unelte” prin care putem păstra temperatura în casă, în situația de față, „să ținem frigul la distanță”. 

Alex Gavrilescu, arhitect Visuri la cheie: Aș spune că putem să obținem o încalzire hibrid în consum, recent am făcut o casă cu încălzire și electrică, și gaz, și am reușit să scad costurile la jumătate în consum. Bine, să ai și un termosistem al locuinței care să țină căldura în interior și frigul afară, recomand spațiile vitrate gândite în pondere cu locuința, adică dacă ai o cameră cu un volum de 30m³, să nu ai o suprafață vitrată mai mare de 2m². Știu, e frumos să ai vitrine mari în casă, dar asta trebuie să ai în vedere că te va costa mult la consum. Am eu o vorbă.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel