Gabriela Cristea s-a accidentat la picior. Ce a pățit prezentatoarea TV: „Voi merge să-mi fac o radiografie”

Data publicării:
Gabriela Cristea, captura foto InstaStory
Descriere foto: Gabriela Cristea, captura foto InstaStory

Gabriela Cristea trebuie să ajungă de urgență la medic din cauza unui accident la picior. 

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate vedete TV din România. Aceasta este o femeie împlinită pe toate planurile. Are o carieră de succes în lumea televiziunii, dar și o familie minunată. Împreună cu Tavi Clonda, frumoasa brunetă are două fetițe minunate, cu care se mândrește ori de câte ori ocazia. 


Vedeta nu a fost suficient de atentă și s-a lovit îngrozitor la picior. Chiar dacă inițial părea un accident banal, aceasta spune că are nevoie acum de un control deoarece are dureri mari și degetul i s-a învinețit. 


„M-am grăbit și m-am lovit cu degetul mic de la piciorul drept de toboganul fetelor, din casă. Degetul meu e inflamat și vânăt… are toate culorile posibile, de la galben, mov, roșu… Voi merge să-mi fac o radiografie, mă tem să nu-l fi rupt”, declara vedeta, pe InstaStory.


În ultimele zile, Gabriela Cristea nu a fost ocolită de necazuri. Înainte de accidentul la picior, aceasta a alunecat în baie, pe gresie și a căzut destul de rău. În plus, a făcut o alergie în zona degetelor de la mâini și nici nu a putut să își facă manichiura din cauza senzației de usturime și mâncărime. 

 

Gabriela Cristea își mai dorește copii. Ce spune vedeta despre o nouă sarcină: „După ce îl faci pe primul, o să vrei să mai faci”


Gabriela Cristea a ajuns din nou cu fetițele la medic, însă a ținut să își liniștească fanii, dezvăluindu-le și motivul pentru care ajunge destul de des cu micuțele în cabinetul medical. Din fericire, nu este vorba despre probleme de sănătate, ci doar un control de rutină.


„Stiu ca ma intrebati mereu de ce merg atat de des cu fetele la medic. Raspunsul este simplu: pentru ca vreau sa previn, nu sa tratez. Prefer sa mergem cu zambetul pe buze la pediatru, iar doamna doctor este atat de rabdatoare si are atata energie, incat reuseste sa le faca fata cu succes celor doua motoare turbo, Victoria si Iris”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram. 

 

Gabriela Cristea, pusă la zid de către fani. Ce gafă a făcut vedeta: "Marcel Teoader a spus că nu este o femeie îngrijită"/ FOTO

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel