Gabriela Cristea își mai dorește copii. Ce spune vedeta despre o nouă sarcină: „După ce îl faci pe primul, o să vrei să mai faci”

Data publicării:
Gabriela Cristea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Gabriela Cristea, sursa foto Instagram

Gabriela Cristea este o mămică tare fericită. Are două fetițe minunate și un soț grijuliu. Ce spune prezentatoarea TV despre al treilea copil?

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din România. Bruneta se bucură de o carieră de succes, dar și de o familie minunată. Aceasta are două fetițe minunate și foarte frumoase, dar și un soț foarte atent și implicat în viața de familie. Chiar dacă este deja foarte ocupată cu cele două fetițe, dar și cu cariera ei profesională, Gabriela Cristea susține că și-ar mai dori încă un copil. 


Gabriela Cristea s-a întâlnit îmtâmplător cu Cristina Cioran într-un centru comercial. Cele două au vorbit despre sarcină și despre copii. Cristina trăiește cele mai frumoase clipe de când a aflat că este însărcinată, aceasta așteaptă cu nerăbdare să își strângă la piept copilul, iar Gabriela i-a dat câteva sfaturi viitoarei mămici. 


„Mă înțeleg bine cu situația, dar sunt copleșită de tot ce urmează să se întâmple. Este incredibil. Am avut doar grețuri, eu oricum am rău de mișcare. Dacă nu mă așezam la orizontală o oră-două probabil vomitam. Stările astea au venit peste cele existente deja. Este o perioadă interesantă”, a spus Cristina Cioran, la Antena Stars.


Gabriela Cristea a mărturisit că își mai dorește copii, chiar dacă știe că fizic nu mai poate. Ba mai mult, aceasta susține că la prima sarcină, doctorii i-au spus că este băiat, iar soțul ei Tavi era foarte încântat deoarece va avea cu cine să joace fotbal. Mare le-a fost mirarea când au aflat că vor avea o fetiță. 


„Știi cât de mare eram eu? Mă rostogoleam. Dupe ce îl faci pe primul, o să vrei să mai faci. Doar că eu sunt bătrână și nu mai vreau. La noi, prima oară ne-a zis că o să fie băiat. Până la următoarea ecografie am crezut că e băiat, Tavi se gândea deja la nume, cum o să joace fotbal. Apoi s-a văzut că e fetiță. A, am început după să ne gândim invers. Eu aș mai face copii, crede-mă, dar nu mai pot. Fizic, mai pot, cred. Din celălalt punct de vedere fizic nu mai pot. Stai să vezi când or să te ia hormonii. O să plângi din orice”, a mărturisit Gabriela Cristea. 

 

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împlinit 6 ani de relație. Ce mesaj i-a transmis artistul / FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel