Gabriela Cristea, pusă la zid de către fani. Ce gafă a făcut vedeta: "Marcel Teoader a spus că nu este o femeie îngrijită"/ FOTO

Data publicării:

Gabriela Cristea a făcut o gafă peste care fanii nu au putut să treacă cu vederea și au criticat-o dur.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Pe lângă laudele pe care le primește de la fani, aceasta are și parte de critici. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când prezentatoarea TV a fost criticată dur de către fani, după ce s-a afișat pe rețelele de socializare cu pedichiura nefăcută.

Gabriela Cristea, probleme de sănătate după ce și-a făcut manichiura singură: „Mâinile mele sunt foarte umflate. Mă simt groaznic”

Fanii au taxat-o dur pe soția lui Tavi Clonda și i-au transmis faptul că acest lucru nu este demn de o persoană publică.

„Vaii vai ce pedichiura, marea vedeta si unghiile praf!!Rusineeee / Data viitoare incearca sa nu expuii si peretele din stanga ta…se vede murdar unde se termina mocheta… / Oja diferită. Urât. Picioare mari, cu degetele cât alea de la mâini. Urâte. Astea se văd primele. Treningul e trening / Pai da mainile perfecte si la picioare ce facusi? ? / Spala adidasii te rugam frumos,inainte sa i pozezi!!se vede de la o posta?in locul tau as sterge pozele astea 2!! / Bine ca si-a editat fata.. Ce scarbos !! Puteti sa ziceti orice ! N-ai voie ca pedichiura unei femei sa arate asa ! Groaznic ! Indiferent daca e persoana publica sau nu !!! Nu esti in stare sa iti intretii pedichiura la 3 saptamani, atunci nu ti le faci cu oja, si le tii mereu ingrijite ! Simplu! N-are legatura cu influencereala Când s-a despărțit de Marcel Toader, el a spus ca ea nu este o femeie îngrijită, ca își arunca chiloți murdari sub pat etc” au fost câteva dintre comentariile fanilor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel