Gabriela Cristea, pusă la zid de către fani. Ce gafă a făcut vedeta: "Marcel Teoader a spus că nu este o femeie îngrijită"/ FOTO

Gabriela Cristea a făcut o gafă peste care fanii nu au putut să treacă cu vederea și au criticat-o dur.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Pe lângă laudele pe care le primește de la fani, aceasta are și parte de critici. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când prezentatoarea TV a fost criticată dur de către fani, după ce s-a afișat pe rețelele de socializare cu pedichiura nefăcută.

Gabriela Cristea, probleme de sănătate după ce și-a făcut manichiura singură: „Mâinile mele sunt foarte umflate. Mă simt groaznic”

Fanii au taxat-o dur pe soția lui Tavi Clonda și i-au transmis faptul că acest lucru nu este demn de o persoană publică.

„Vaii vai ce pedichiura, marea vedeta si unghiile praf!!Rusineeee / Data viitoare incearca sa nu expuii si peretele din stanga ta…se vede murdar unde se termina mocheta… / Oja diferită. Urât. Picioare mari, cu degetele cât alea de la mâini. Urâte. Astea se văd primele. Treningul e trening / Pai da mainile perfecte si la picioare ce facusi? ? / Spala adidasii te rugam frumos,inainte sa i pozezi!!se vede de la o posta?in locul tau as sterge pozele astea 2!! / Bine ca si-a editat fata.. Ce scarbos !! Puteti sa ziceti orice ! N-ai voie ca pedichiura unei femei sa arate asa ! Groaznic ! Indiferent daca e persoana publica sau nu !!! Nu esti in stare sa iti intretii pedichiura la 3 saptamani, atunci nu ti le faci cu oja, si le tii mereu ingrijite ! Simplu! N-are legatura cu influencereala Când s-a despărțit de Marcel Toader, el a spus ca ea nu este o femeie îngrijită, ca își arunca chiloți murdari sub pat etc” au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 19 mai, 15:32 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play