Gabriela Cristea, motivul pentru care nu vrea să se împace cu tatăl său: "Este grav când oamenii apropiați încearcă să facă bani pe spinarea ta"

Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram

Gabriela Cristea a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să se împace cu tatăl său.

Gabriela Cristea a fost invitată recent în emisiunea Cristinei Șișcanu, de la Metropola TV, acolo unde a recunoscut că nu mai vrea să aibă de-a face cu tatăl ei. Vedeta a explicat de ce nu vrea să îngroape securea războiului cu tatăl său. 

Gabriela Cristea, motivul pentru care nu vrea să se împace cu tatăl său

Prezentatoarea TV susține că pentru ea acest subiect este unul închis. Totodată, Gabriela Cristea a precizat că povestea s de viață se aseamănă foarte mult cu povestea de viață a lui Meghan Markle, dând de înțeles că părintele său a vrut să profite de celebritatea fiicei sale. 

„Este un capitol încheiat în viața mea, așa am ales. Poate că Dumnezeu mi-a dat această situație în trecut, pentru că și eu trebuie să învăț niște lecții în viață. Eu vreau să spun doar atât, și voi încheia capitolul ăsta.

M-am recunoscut cumva în povestea de viață a lui Meghan Markle. Este foarte grav în momentul în care cei pe care îi consideri cei mai importanți oameni în viața ta, și așa ar trebui să fie, încearcă să facă bani pe spinarea ta. E foarte dureros!', a declarat Gabriela Cristea, la Metropola TV.

Gabriela Cristea: „Sunt împăcată cu mine şi cu viaţa mea”

Gabriela Cristea susține că nici tatăl și nici fratele său nu au sunat-o când a rămas însărcinată a doua oară. Cu toate astea, vedeta recunoaște că este mulțumită cu viața pe care o are și singurul scop în viața aceasta sunt cele două fetițe pe care le are. 

'Nici tatăl meu şi nici fratele meu nu m-au sunat de când am rămas însărcinată a doua oară, dar nici nu este cazul. Eu sunt total împăcată cu situaţia asta. Sunt împăcată cu mine şi cu viaţa mea. Acum am tot ceea ce îmi trebuie.

Îmi doresc să fiu sănătoasă. Îmi dau seama că orice obstacol aş avea voi trece peste ele. Îmi doresc să trăiesc cât mai mult şi îmi văd fetele cât mai mari', a dezvăluit Gabriela Cristea pentru VIVA!, acum ceva timp.

În urmă cu ceva timp, Gabriela Cristea a recunoscut că părinții ei nu au fost de acord ca ea să lucreze în televiziune. 

„A fost o presiune foarte mare pentru mine. Ce am avut eu, ce am simţit eu. Mi-am luat adio, bineînţeles. Am avut o relaţie apropiată cu mama. Eu o să vreau să am o relaţie mult mai apropiată cu fiica mea. Ceva a lipsit', mai spunea aceasta.

Gabriela Cristea: „Stresul este foarte mare. Nici nu știu când încasam banii”

Gabriela Cristea a mărturisit că la începutul carierei sale încasa suma de 20.000 de euro. 

„Lucram foarte mult, dar și câștigam foarte mulți bani – 20.000 de euro la momentul acela, vorbim de vreo 15 ani în urmă, când erau niște bani. Oamenii poate se gândesc că ce frumos câștigam eu banii ăștia pentru că dădeam din gene. Nu, munceam de dimineața până seara. M-am și îmbolnăvit în perioada aia, pentru că poate oamenii nu știu ce înseamnă să muncești în televiziune. Stresul este foarte mare. Nici nu știu când încasam banii„, mai spunea Gabriela Cristea la vremea aceea.

Citește și: Gabriela Cristea, adevărul despre operațiile estetice: „Am tot fost întrebată dacă mi-am făcut”

Gabriela Cristea, copleșită de cheltuieli: „Luna septembrie este cea mai grea din punct de vedere financiar”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 05 sep 2023, 14:03 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience