Gabriela Cristea, adevărul despre operațiile estetice: „Am tot fost întrebată dacă mi-am făcut”

Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram

Gabriela Cristea le-a dezvăluit fanilor săi dacă a apelat la ajutorul procedurilor de înfrumusețare.

Gabriela Cristea vorbește extrem de des cu fanii săi pe rețelele de socializare, acolo unde încearcă să fie cât mai sinceră și să răspundă tuturor curiozităților pe care internauții le au. Și, după cum era de așteptat, întrebarea cu privire la operațiile estetice la care a apelat de-a lungul timpului nu a întârziat să apară. Spre surprinderea multora, vedeta spune  că a recurs la o intervenție minoră în urmă cu mai mult timp, însă nu s-a regăsit deloc în acea schimbare, motiv pentru care a renunțat să mai apeleze la ajutorul specialiștilor.

„Am tot fost întrebată dacă mi-am făcut vreo intervenție estetică la nivelul buzelor în ultima vreme. Am avut o astfel de intervenție la nivelul buzelor, dar trebuie să recunosc cinstit că nu am fost foarte încântată de rezultatul final și asta nu că ar fi fost o intervenție eșuată.

Ba chiar toată lumea mă complimenta la momentul respectiv și toată lumea îmi spunea că arată foarte bine. Mai ales că nu îmi injectasem foarte mult acid hialuronic, pentru că asta se injectează în buze, ci îmi injectasem doar o cantitate de 0.5.

Am făcut această intervenție în urmă cu doi ani și nu am simțit că este pentru mine. Între timp mi s-a absorbit totul. O să vă arăt ceva, de ce buzele mele arată de cum aș avea acid hialuronic în buze…și anume pentru că port aparat dentar și îmi machiez buzele”, le-a spus Gabriela Cristea fanilor în mediul online, potrivit Fanatik.

VEZI și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au datorii, după ce și-au cumpărat o mașină de lux. Suma lunară pe care trebuie să o plătească

Gabriela Cristea are o toamnă grea

Tot într-un dialog pe care l-a avut cu fanii săi, vedeta a vorbit și despre planurile pe care le are pe luna septembrie. Acestea sunt de numeroase, motiv pentru care soția lui Tavi Clonda s-a plâns de faptul că și cheltuielile vor fi pe măsură. Gabriela Cristea va fi nevoită să scoată din buzunar o sumă mai mare decât în luna decembrie, cea a cadourilor.

„Nu știu dacă voi ați realizat, dar ne-am trezit în septembrie. Am stat așa și m-am gândit și mi-am dat seama că luna septembrie este cea mai grea din an pentru mine, grea din punct de vedere organizațional, dar și financiar, mai grea decât luna decembrie, dacă puteți să vă închipuiți. În septembrie am o grămadă de aniversări, începe școala și grădinița și anul acesta mai am și de tăiat un moț. O să fie o nebunie întreagă. De astăzi mă apuc să pregătesc și petrecerea Victoriei, care va fi în septembrie și care o să fie una minunată, în curtea noastră, așa cum am făcut de fiecare dată. În fiecare an, am o discuție cu Tavi care îmi spună să organizăm în altă parte, dar nicăieri nu e la fel ca la noi și de fiecare dată înving, și o organizez tot aici. Credeți-mă, nu e ușor să organizezi o petrece de copii, pentru că vreau să fie cu fast. ”, a spus Gabriela Cristea pe rețelele de socializare. 

Citește și: Gabriela Cristea le răspunde dur celor care o critică pentru că s-a îngrășat: „Pe banii mei și pe corpul meu fac ce-mi doresc”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 03 sep 2023, 17:40 | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience