Gabriela Cristea, de urgență la spital, la prima oră a dimineții. Ce a pățit celebra prezentatoare TV

Data publicării:

Gabriela Cristea a fost internată în spital, Tavi Clonda fiind cel care a făcut publice primele detalii.

Gabriela Cristea a postat o fotografie în mediul online, care i-a îngrijorat pe toți cei care o urmăresc pe vedetă. Se pare că aceasta se confruntă cu câteva probleme de sănătate, întrucât a fost nevoită să apeleze la ajutorul specialiștilor încă de la prima oră a dimineții. Vedeta nu era singură, ci însoțită de soțul ei, Tavi Clonda, tot el fiind cel care a făcut publice primele imagini cu prezentatoarea TV, pe patul de spital. Cei doi nu au oferit mai multe detalii momentan, însă, din imaginile surprinse, se vedea faptul că vedeta de la Kanal D este vizibil obosită și slăbită.

„Iubire, am venit la petrecerea de ziua ta, am început de la ora 5:00. Of măi iubire.”, a spus Tavi CLonda.

„Mișto, ce să facem.”, a adăugat Gabriela Cristea. 

Gabriela Cristea, fotografia cu care și-a înfuriat fanii: „Nu știu cum nu vă este jenă”. Vedeta, aspru criticată / FOTO

 

Cu ce alte probleme de sănătate se mai confruntă Gabriela Cristea

Recent, prezentatoarea TV vorbea despre alergiile care îi dau bătăi de cap zilnic și care au determinat-o să se retragă pentru câteva zile din spațiul public, în acea perioadă. Vedeta le-a explicat atunci fanilor faptul că organismul ei este foarte predispus acestor probleme. Prezentatoarea a întâmpinat o situație asemănătoare și la nivelul unghiilor, însă acum, Gabriela Cristea spune că a găsit soluția.

„Am primit în ultima perioadă destul de multe mesaje legate de problema mea cu alergia. Am destule alergii, am un fond alergic, și alergia despre care v-am mai povestit este cea la unghii, în sensul că făceam mega alergie de la tot ce înseamnă procedurile acestea de înfrumusețare atunci când vine vorba de unghii. M-ați întrebat cum am rezolvat problema. Păi problema am rezolvat-o găsind omul potrivit, care să îmi facă manichiura potrivită, pentru că sunt foarte importante produsele, dar contează și mâna. Poate vă așteptați să vă ofer o soluție revoluționară, dar la mine asta a funcționat. Am o ușoară alergie imediat după ce termină manichiura, dar nu mă mai ține', a mai spus Gabriela Cristea pe contul ei de Instagram.

Gabriela Cristea, scoasă din minți din cauza energiei electrice: „M-am cam săturat. Îi zăpăcesc astăzi”

 

Câți bani câștigă soția lui Tavi Clonda din televiziune

Gabriela Cristea este una dintre cele mai celebre prezentatoare TV din țara noastră, fiind pe micile ecrane de ani de zile. De fiecare dată, aceasta a dat dovadă de foarte mult profeionalism, lucru ce a făcut-o să intre imediat la inima telespectatorilor și să fie urmărită de fiecare dată cu foarte mare interes. Chiar dacă niciodată nu a dezvăluit ce sumă de bani câștigă lunar, aceasta a făcut o postare pe rețelele de socializare cu privire la situația sa materială, de unde a dat de înțeles faptul că este foarte împlinită când vine vorba de acest capitol și că își poate permite anumite lucruri materiale la care alți oameni doar visează.

„Cred că sunt o femeie împlinită financiar, dar mereu e loc de mai bine. Nu am averea lui Țiriac, dar îmi pot permite câteva mici excentricități, dacă mi le doresc”, a scris Gabriela Cristea pe contul personal de Instagram, potrivit wowbiz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel