Gabriela Cristea, criticată dur de către fani, după ce s-a lăudat cu un platou scump de fructe de mare: „Sunteți penibili”

Data publicării:

Gabriela Cristea a fost pusă la punct, din nou, de către fanii săi. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că prezentatoarea TV este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii lucrurile care se întâmplă în viața ei. Gabriela Cristea și-a asumat faptul că, pe lângă cei care o apreciză, sunt și foarte mulți răutăcioși, care sa să o judece la fiecare postare pe care o face. 

Gabriela Cristea, criticată dur de către fani, după ce s-a lăudat cu un platou scump de fructe de mare

De data aceasta, Gabriela Cristea a vrut să le arate urmăritorilor ei cum pregătește un platou cu fructe de mare. Dacă unii au apeciat postarea făcută de vedetă, alții au sărit să îi critice pe soții Clonda. 

„Platou cu fructe de mare, bogăție de texturi și culoare ... și orez ... și cartofi prăjiți ... și sosuri ... și ne-am lins pe degete”, este descrierea videoclipului publicat de către Gabriela Cristea pe pagina ei personală de Facebook.  

Gurile rele au sărit să o critice pe Gabriela Cristea și Tavi Clonda, făcându-i „penibili”.

„Sunteți penibili, niște oameni de doi bani, mai terminați cu tâmpeniile ciudaților!!”, „Asta ai făcut tu în jumătatea ta de zi liberă”, „Doamne ferește, nu poți să gătești dacă nu filmezi”, „Așa, mănâncă tot și linge-te pe degete, că altfel nu o să ajungi la minim 150 de kilograme”, „Sunteți penibili. Nu aveți șervețele?”, sunt doar câteva dintre comentariile urmăritorilor.

Nu este prima dată când cei soții Clonda se lovesc de comentarii negative

 Deși se bucură de o notorietate foarte mare în țara noastră, Gabriela Cristea nu scapă de părerile negative, lucru care s-a întâmplat adesea și în trecut. Concret, un alt moment în care internauții au pus-o la zid pe aceasta a fost atunci când prezentatoarea a decis să-și vopsească fetițele.

„Probabil că am să împart urmăritorii în două. Acesta este un colorant de păr roz bombon, pentru că le-am prins pe fete că voiau să-și coloreze părul destul de chimic, văzuseră ele nu știu unde cu hârtie creponată băgată în apă, mai bine le fac cu mâna mea. Este un balsam cu pigment și după 2-3 spălări se ia. (...) Știu că o să ziceți că e prea devreme pentru genul acesta de acțiuni, dar eu merg pe principiul că nu trebuie să existe fructul interzis și pentru că ele și-au exprimat dorința acum le-am satisfăcut-o eu și sunt sigură că cel puțin o vreme de acum înainte nu o să mai ceară așa ceva”, a spus Gabriela Cristea, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare. 

Gabriela Cristea, acuzată că ar fi copiat-o pe Simona Gherghe

„Păi dacă ai văzut-o pe Ana, fiica Simonei Gherghe, ieri, la coafor pentru prima dată, ce să faci și tu?! Buclele alea nu sunt pentru un copil de vârsta ei, dar e cute.”, a fost remarcă primit atunci de vedetă.

Citește și: Care a fost cauza morții artistei Lalla. Descoperirea făcută de medicii legiști la autopsie

Anamaria Prodan, educație strictă pentru Bebeto. Regula de aur pentru fiul ei când iese cu o fată în oraș

Carmen Harra, primele declarații după ce Oana Zăvoranu a confirmat divorțul de Alex Ashraf: "Acum șapte ani, i-am spus...adevărul doare"

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel