Gabriela Cristea, afectată de comentariile fanilor, cu privire la kilogramele în plus: „Oamenii au tendința să judece fără să gândească”

Data publicării:

Gabriela Cristea a vorbit despre valul de comentarii negative care a cuprins-o de-a lungul timpului.

Gabriela Cristea a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre lucrurile care au afectat-o de-a lungul timpului și prețul pe care trebuie să-l plătească datorită celebrității de care se bucură. Vedeta a avut niște experiențe de-a dreptul copleșitoare cu paparazzi, care o urmăreau continuu și care și-au pus și viața în pericol preț de câteva momente, își amintește prezentatoarea TV. 

„Am avut un moment marcant, mergeam spre Casa Presei și intrasem pe banda din mijloc și o mașină de paparazzi ieșise pe geam și stătea cu o cameră, moment în care i-am spus prietenei mele să oprească mașină, pentru că nu vreau să fiu responsabilă pentru viața lor, nu vreau să am pe nimeni pe conștiință. Mai mult de o poză în care puteam doar să plâng nu puteau obține. Am trecut prin etape prin care plecam de la televiziune și mă scoteau prin spate, într-o mașină cu geamuri fumurii, iar eu stăteam pe burtă, ca să pot ajunge acasă și să am o stare normală.”, a dezvăluit Gabriela Cristea, în cadrul podcastului Te ascult cu Ilinca Vandici.

VEZI și: Gabriela Cristea își face spa și sală de divertisment acasă. Vedeta visează la o viață de lux, lipsită de griji

Comentariile negative pe care nu le acceptă din partea fanilor

Când vine vorba de hate-ul de pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea spune că a devenit deja imună la comentariile negative primite din partea urmăritorilor săi. Cu toate acestea, există și câteva lucruri peste care vedeta nu poate trece nici în ziua de astăzi. Este vorba despre jignirile aduse fetițelor sale sau despre sfaturile pe care i le oferă anumiți internauți, care nu sunt de acord cu anumite lucruri făcute de vedetă.

„Pe rețelele sociale și eu am parte de toate tipurile de urmăritori. Există și hateri, dar nu atât de mulți, poate și pentru că nu mi-am dorit să vorbesc despre subiecte controversate și atunci am dat-o mai pe soft, familie, uneori e prea multă dulcegărie. Eu nu accept lucrurile legate de copii, dacă cineva îmi jignește copilul, nu-mi plac imperativele „Oprește-te”, „Tunde-le”, „Fă-le”, nu, să ne oprim, nu e nimeni capabil să-mi spună cum să-mi cresc copiii.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Gabriela Cristea, adevărul despre câștigurile financiare: „Avem și alte preocupări și surse de venit pe lângă”. Ce spune despre suma din televiziune

„Oamenii au tendința să judece fără să gândească”

Adesea, kilogramele în plus ale vedetei sunt și ele subiect de discuție pentru internauții care au sfătuit-o pe vedetă adesea să slăbească. În trecut, vedeta a fost nevoită să recurgă la mai multe inseminări, pentru a rămâne însărcinată, de unde și greutatea a avut de suferit, implicit. În acest sens, „gurile rele” au criticat-o frecvent, întrucât nu știau, de fapt, care este scopul acestor kilograme. 

„Oamenii au tendința să judece fără să gândească. Da (n.r. a durut-o faptul că oamenii se luau de kilogramele ei), mi s-a părut atât de superficial, nu te duci în profunzimea lucrurilor. Acum m-am tăbăcit, nu mă mai afectează. Scriu despre mine că sunt bătrână și că sunt cu un tinerel, mă distrez extrem de mult.”, mai spune Gabriela Cristea. 

Citește și: Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel