Gabriela Cristea își face spa și sală de divertisment acasă. Vedeta visează la o viață de lux, lipsită de griji

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea le-a dezvăluit fanilor cum urmează să își amenajeze locuința.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda par că doresc să facă tot mai multe îmbunătățiri în viața lor, pentru a dispune de tot confortul de care au nevoie și pentru a duce un trai cât mai lipsit de griji. Așadar, chiar dacă în prezent cei doi se bucură deja de o vilă uriașă, cu o curte impresionantă și o piscină de lux, cei doi nu-și doresc să se oprească aici cu amenajările. Aceștia mai dispun de mai multe încăperi care momentan nu folosesc la nimic și care, pe viitor, vor aduce un plus semnificativ în casa lor. În primă fază, vedeta visează să-și amenajeze propria sală de divertisment, care să includă și un bar, astfel încât le-a cerut ajutorul fanilor săi.

„Dragilor, astăzi vă invit într-o incursiune prin casa noastră. Da, ce vedeți aici este o altă bucată din casa noastră, în ciuda faptului că știți că peste tot este amenajat. Dar, cu toate astea, avem o parte de casă pe care încă nu am amenajat-o și, în sensul acesta, am avea nevoie de ajutorul vostru, dacă știți vreun designer de interior care ar putea să ne ajute sau dacă aveți vreo echipă de muncitori care ar putea să ne ajute și cu care am putea să lucrăm ar fi foarte bine.

Dar, în primă fază avem nevoie de un designer de interior. Dacă aveți pe cineva pe care ne-ați putea recomanda, vă rog să-mi scrieți în comentarii, pentru că avem mare, mare nevoie de ajutor. 

Practic, mai avem câteva sute de metri pătrați de casă, care trebuie redecorați. Practic, acesta este un hol care separă cele două case: casa de locuit și casa unde vom avea o zonă de divertisment, de entertainment, un biliard.”, a dezvăluit Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.   

VEZI și: Gabriela Cristea, adevărul despre câștigurile financiare: „Avem și alte preocupări și surse de venit pe lângă”. Ce spune despre suma din televiziune

Gabriela Cristea, spa la ea acasă

Veștile nu se opresc aici, întrucât Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu s-au rezumat doar la construirea propriei săli de divertismnet. Aceștia se gândesc deja să-și creează în propria locuință și un mini spa, acolo unde să se relaxeze ori de câte ori au câteva momente libere. De asemenea, artistul și-a proiectat deja în vila de lux și un studio, extrem de dotat și plin de diferite facilități.

„Aici, de exemplu, noi am proiectat o baie. O baie foarte mare, cu un fel de saună, un fel de zonă de SPA. Așa că da, am avea nevoie de cineva care să ne dea o mână de ajutor și care să ne ajute cu decorul.

Poate că n-o să mă credeți, dar în această zonă în care mă aflu și în care sunt o grămadă de lucruri depozitate, este viitorul studio al lui Tavi, care e proiectat cu mini scena, sunt trase cabluri, sunt trase tot felul de zone pentru lumini, așa cum ne-am imaginat noi la un moment dat.”, mai spune ea.

Citește și: Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Vedeta le cere ajutor fanilor

Și, tocmai pentru ca lucrurile să iasă fix așa cum cei doi visează, vedeta de la Kanal D le cere ajutorul fanilor săi. Chiar dacă are o viziune clară asupra zonelor pe care își dorește să le amenajeze în locuință, prezentatoarea este de părere că doar un designer profesionist este capabil să optimizeze cât mai bine spațiul și să creeze o atmosferă de vis în fiecare colțișor.

„Dar evident că un profesionist ar putea să ne ajute la justa valoare și să pună această încăpere într-o lumină extraordinară. Să facem niște lucruri pe care ulterior să putem să le folosim inclusiv în filmările pe care noi le facem.

Aici o să își desfășoare el activitatea de casă și nu o să trebuiască să mai meargă la alte studiouri sau la alte săli de repetiție.”, a mai spus aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel