Gabriela Cristea a făcut un test de sarcină recent. Reacția Cristinei Șișcanu: „Unde cresc doi, crește și al treilea”

Data publicării:

Gabriela Cristea i-a dezvăluit Cristinei Șișcanu faptul că a crezut că este însărcinată pentru a treia oară. 

Gabriela Cristea a fost recent prezentă în cadrul emisiunii realizate de Cristina Șișcanu la Metropola TV, unde a făcut mai multe dezvăluiri neștiute din viața personală. Celebra prezentatoare a vorbit atât despre trecutul său și despre mariajul nefericit pe care l-a avut alături de regretatul Marcel Toader, cât și despre viața din prezent, când este extrem de fericită alături de Tavi Clonda. Cei doi au o familie minunată, rodul iubirii fiind reprezentat de cele două fetițe pe care le au împreună. Totuși, vedeta spune că recent a făcut un test de sarcină, întrucât a crezut pentru o clipă că poate fi din nou însărcinată. Chiar dacă și-ar fi dorit foarte mult și un băiețel, Gabriela Cristea spune că este extrem de mulțumită cu familia pe care o are în prezent. 

„Știi cum se zice: Unde cresc doi, crește și al treilea. Un băiețel?', i-a spus Cristina Șișcanu Gabrielei Cristea.

„Un băiețel, da… Nu, nu mai este cazul, s-a închis robinetul bine sau nu știu cât de bine, dar nu, nu este cazul. Dar am făcut, într-adevăr, un test de sarcină, doar că nu au ieșit două liniuțe”, a răspuns aceasta. 

Te-ar putea interesa și: Ce era obligată să facă Gabriela Cristea, în timpul căsniciei cu Marcel Toader: „I-am zis că vreau să mă opresc”

 

Gabriela Cristea, momente grele cu fiica sa

Viața de mamă este extrem de frumoasă, însă, în același timp, uneori poate întâmpina destul de multe dificultăți, lucru care i s-a întâmplat și Gabrielei Cristea recent. Vedeta a povestit un episod mai dur prin care a trecut cu fiica ei, Iris, când cea mică a fost abuzată emoțional chiar de către educatoarea sa. 

„Eu, trebuie să recunosc, am trecut printr-un moment emoțional foarte grav cu Iris. Nu am vorbit niciodată despre chestia asta. Iris a fost supusă unui abuz emoțional, ca să zic așa, din partea unei educatoare, care n-a înțeles că educația unui copil se face cu vorbă bună. Educația unui copil este cel mai încăpățânat copil, dar și cel mai înțelegător în momentul în care vorbești cu ea ca de la egal la egal și îi explici lucruri.

Mușcatul este o formă prin care copiii se exprimă în momentul în care nu știu să spună cu subiect și predicat anumite lucruri sau să ceară, ori au niște sentimente pe care nu pot să le exprime altfel și făcea asta și după ce depășise vârsta de 3 ani și a făcut până la un moment dat și a fost pedepsită de către educatoare, a strâns-o de mână și a certat-o. Mă rog, îl mușcase foarte tare pe un băiețel.

Mai mult decât atât, mama acelui băiețel a considerat de cuviință că ar trebui să vină și să o apostrofeze pe fiica mea în condițiile în care ea nu era de față cu niciun pedagog sau tutore de drept’, și-a început mesajul Gabriela Cristea, potrivit ciao

VEZI și: Suma uriașă pe care o cere Gabriela Cristea pe vila de lux în care locuiește. Are piscină cu apă sărată și opt băi

 

Cum a rezolvat vedeta situația

Cea mică nu s-a plâns la părinții ei, povestește vedeta, motiv pentru care Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu au știut de gravitatea problemei încă de la început. Din fericire, cei doi au aflat ulterior, când micuța i-a spus totul unei persoane cunoscută din anturajul acestora. 

„A fost un episod foarte greu pentru noi de gestionat. Acum mai puțin de un an s-a întâmplat, trei ani și puțin avea, atunci am zis că mut munții, nu știam de ce un copil care cânta, dansa, era vesel, devenise introvertit. Am crezut că am greșit noi. Nici măcar nu a îndrăznit să ne zică nouă, pentru că noi discutam cu așa numitul pedagog și probabil credea că suntem într-o cârdășie și nici față de noi nu a reușit să se deschidă.

Am încercat să descopăr și, din fericire, avem o vecină și ei i s-a destăinuit. De acolo, lucrurile au fost simple, eu am știut ce să o întreb ca ea să se deschidă. Am tăiat instantaneu întâlnirile dintre ea și persoana respectivă și lucrurile s-au rezolvat, inclusiv partea de mușcături.(…)

E foarte greu să descoperi că copilul tău a avut parte de astfel de situații. Din păcate, bullyingul e prezent destul de mult și nu doar din partea copiilor, ci și a adulților’, a încheiat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel