Gabriel Freșteanu, despre instagram: "Au ajuns să aibă probleme legale "

Data publicării:
Gabriel Freșteanu, instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Gabriel Freșteanu, instagram

Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău, prezentatorii matinalului „Cu capu-n zori”, de la TVR 1, au vorbit, la interviurile Spectacola, despre efectele negative ale rețelelor de socializare.

Dincolo de beneficiile pe care Social Media le oferă, există totuşi şi efecte negative generate de folosirea Instagram-ului. Mulți dintre utilizatori se confruntă cu astfel de probleme, ajungând chiar pe mâna legii.

"Au ajuns să aibă probleme legale, unii dintre ei și mă refer la cazul pe care îl știți, cu siguranță, Alexandru "Colo" Bălan, care a instigat la violență. Acolo, cred că a fost o greșeală, uitându-mă la ce se întâmplă în conținutul lui, insă, dincolo de el, oamenii care nu au ajuns încă, în fața legii au un conținut ciudat, din punctul meu de vedere. Sunt câțiva gameri care fac live-uri și cer donații copiilor, copiii ajuns să ia cardurile părinților și să trimită acești bani fără ca părinții să știe și este încurajat tipul ăsta de comportament", a spus Gabriel Fereșteanu, la interviurile Spectacola.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Retele sociale


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel