Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, scandal monstru: „Vrea să mă bage la pușcărie. Mi-a făcut plângere penală”

Data publicării:
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa Facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa Facebook

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au avut, din nou, un schimb dur de replici.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au divorțat oficial, în urmă cu câteva zile, după multe procese și scandaluri. Chiar dacă în acte nu mai sunt căsătoriți, cei doi sunt, în continuare, legați de un scop comun: custodia copiilor. În timp ce artista consideră că cei doi micuți ar trebui să stea lângă mama lor, întrucât ea este cea care s-a ocupat, predominant, de creșterea lor, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu își dorește și el custodia exclusivă. Cei doi s-au întâlnit din nou în instanță, unde și-au aruncat cuvinte dure și au lansat mai multe acuzații.

„Gabi Bădălău, familia Bădălău, uitați-vă la mine, atât de mult rău ați făcut. Nimeni nu a înțeles câtă suferință am eu, ca mamă, și câtă suferință au copiii mei. M-a rănit mult, deși știu că nicio instanță din lumea asta nu-i va da lui copiii, nu se va întâmpla, pentru că a arătat că nu este un tată așa cum poate chiar mi-aș fi dorit să fie. Am un Dumnezeu sus și îmi cresc copiii cu credință. Copiii noștri Gabi, nu se culcă niciodată fără să spună Tatăl Nostru. Vii și te lauzi că le plătești școlile, Gabi Bădălău? Stați să vă arăta eu cât consum eu cu doi copii și fac asta de când ne-a dat afară din casă. Nu-mi pasă de pensia alimentară, ceea ce face el, că vine cu nerușinare și minte, vrea să-mi ia copiii și, mai nou, vrea să mă bage la pușcărie. Mi-a făcut plângere penală și vor să mă bage la închisoare, ca acești copii să rămână fără mamă. Calcă pe cadavre și nu se gândesc la aceste două suflete care sunt lipite de mine, i-am crescut singură, zi și noapte. E de milă, mi-e milă de voi cum ați ajuns să fiți, familia Bădălău.”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars, în lacrimi.

VEZI și: Claudia Pătrășcanu a ajuns de urgență la spital cu fiul ei și al lui Gabi Bădălău: „A stat cu două oase îndoite. El nu știe, nu le-a plătit nici școala. Suntem somați”

 

„Le punea în jucării aparate de înregistrat, ca să audă convorbiri din familia mea”

La rândul său, Gabi Bădălău îi aruncă cuvinte dure fostei sale soții, care l-ar fi urmărit prin intermediul jucăriilor copiilor. Afaceristul este de părere că micuții ar trebui să stea cu familia sa, spre binele lor. 

„Sunt total șocat de cât de vicleană este Claudia. Sunt 100% convins că copiilor le e cel mai bine lângă mine și lângă familia mea. Nu s-a decis nimic încă. Au depus ei probe că stătea copilul la sore și nu aveau batic, că în Spania era cald, și nu trebuia să mă duc, aberațiile pe care le face. Poate sunt agitat sau supărat pentru că mi-a ajuns. Nici nu mai știu ce exemple să vă dau, ca să vă creionați o imagine despre personajul ăsta care o să vină în cinci minute cu lacrimi în ochi. Atunci când copiii veneau la mine, le punea în jucării aparate de înregistrat, ca să audă convorbiri între mine și familia mea, despre alte subiecte. E diabolică, om mai viclean și mai ipocrit nu am văzut.”, a spus și Gabi Bădălău.

Cât a costat divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: „Banii ăștia puteam să-i folosim în favoarea copiilor”

 

Claudia Pătrășcanu neagă însă acuzațiile lansate de Gabi Bădălău, conform cărora le-ar fi pus celor mici microfoane în jucării. 

„Mă acuză pe nedrept de faptul că am pus microfoane în jucăriile copiilor. În momentul în care vom ajunge în altă instanță, îl rog să aducă aceste probe.”, s-a apărat artsita. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel