Claudia Pătrășcanu a ajuns de urgență la spital cu fiul ei și al lui Gabi Bădălău: „A stat cu două oase îndoite. El nu știe, nu le-a plătit nici școala. Suntem somați”

Data publicării:
 Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa Facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa Facebook

Claudia Pătrășcanu a făcut noi acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău. Artista a ajuns la spital cu unul dintre fiii săi. 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat oficial, după foarte multe scandaluri și procese. Acum, cei doi ajung din nou în fața justiției, întrucât se luptă, în continuare, pentru același scop: custodia copiilor. Artista critică însă dorința fostului ei soț de a locui cu cei doi copii permanent, întrucât afaceristul este mereu plecat pe drumuri, având cu totul alte preocupări.

Claudia Pătrășcanu: „Eu nu sunt orice mamă aruncată în drum”

Într-un interviu recent, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că fostul soț nu se interesează de cei doi copii pe care îi au împreună. Mai mult decât atât, artista a precizat că a ajuns la spital cu unul dintre copii, iar Gabi Bădălău nici măcar nu știe lucrul acesta. 

„Nu îmi este frică că o îmi pierd copiii. Eu am iubirea lor și asta contează. Nu îmi este frică de nimic, nu este nimic la dosar care să îmi ia copiii. Am casă, am job-uri, nu sunt perfectă, dar nu mă văd în pericol în privința acestui lucru. Doamne Ferește să nu aibă liniște acești copii…I-am zis lui Gabi să lase copiii încă trei ani, la mine, să crească și o să decidă singurei. El este influențat. Sora lui nu poate să facă copii, pe el, ca și copil, l-au pierdut.

Ferească Dumnezeu să se dea o decizie greșită de instanță că toată România o să vuiască. La mine totul este până la copii. Eu zic să se ducă pe muntele Athos, să vină să vadă când vrea el copiii, să nu se mai bată cu pumnii în piept. Eu nu sunt orice mamă aruncată în drum.

Gabi face tot felul de declarații publice și nu doar, cred că nici el nu știe de multe ori ce face și ce spune. O dată iese din instanță și zice că vrea ca cei mici să stea cu mine, o dată cu el. Mi se pare că a ajuns prea departe. El este foarte influențat, continuă acest război, dar nu se gândește la acești copii sub nicio formă. Sunt trei ani de când copiii locuiesc cu mine la Constanța. Gabriel, fiul nostru cel mare, a stat săptămâna trecută cu două oase îndoite la urgență, la spital. El știe lucrul ăsta? Vă spun eu, nu? Vreau să îți mai zic că și-a dus copiii la un expert psiholog timp de 14 ședințe.”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Click!.

Claudia Pătrășcanu: „El duce un război singur”

„Ce să le ofere copiilor? Copiii au nevoie de liniștit și stabilitate. Ieri, Nicolas plângea că nu a venit și el la un campionat de fotbal. Atunci când a vorbit cu Gabi la telefon, el i-a zis <să meargă mă-ta cu voi>. Copiii i-au zis că vor să stea la Constanța nu la București. El duce un război singur.

El șochează și derutează copiii cu tot felul de vorbe. Nu înțeleg de unde știe Gabi unele aspecte, unde o să stea copiii? Gabi are o legătură mai apropiata cu doamna judecător de știe unde vor sta ei? Nu am cerut nimic, nu am nevoie de nimic de la el. Spune că plătește școala copiiilor și mă sună de la scoală, că suntem somați, că nu le-a plătit Gabi școala, am zeci de mesaje în care îi spun lui Gabi să plătească scoală.

Am primit o notificare de la el că dacă el plătește școala copiilor, ei nu mai primesc niciun ban de la dânsul. Școala costă, pentru fiecare copil, 5.500 euro pe an. El își dorea mutarea noastră la București, să stea copiii acolo. Păi pentru doi copii costau studiile acolo 30.000 euro”, a mai spus Claudia Pătrășcanu, pentru Click!.

Claudia Pătrășcanu: „Copiii când merg la el stau mai mult cu menajera”

„Copiii când merg la el nu prea stau cu el pentru că pleacă de acasă. Cu ce este el mai presus ca mine…. ca mama? Cu cine să crească, acei copii, cu menajerele? De fiecare dată copiii erau cu menajerele când îi sunam să văd ce fac. El pleca și le spunea că pleacă la muncă.

Copiii nu vor să se ducă la el, ei sunt legați sufletește aici, de mine, eu de la zero ani i-am crescut. Mi se pare că este dezechilibrat și nu este liniște deloc. Am insistat în instanță să mi se dea divorțul, numai să scap o dată, să nu mă mai văd pe holurile instanței. Eu cred că nu are ce face, nu se duce la muncă, muncesc alții foarte mult pentru el, doarme foarte mult ziua pentru că merge prin cluburi și cam asta este”,  a mai spus Claudia Pătrășcanu, pentru Click!.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel