Gabi Bădălău, primele declarații, după ce s-a stabilit domiciliul copiilor: „M-am săturat de instanțe, de circ și de balamuc”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Gabi Bădălău, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabi Bădălău, Instagram

Gabi Bădălău a avut prima reacție, după ce instanța a decis domiciliul copiilor săi. 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău par că au îngropat definitiv securea războiului. După multe scandaluri și procese, instanța a decis recent ca cei doi copii ai cuplului să rămână în grija mamei, chiar dacă, în aceeași măsură, Gabi Bădălău își dorea și el custodia. Dacă zilele trecute își aduceau unul altuia acuzații dure, acum afaceristul spune că este împăcat cu decizia și că speră că relația dintre el și artistă va deveni una din ce în ce mai bună. 

„Am primit cu înțelepciune hotărârea judecătorească, o respect, mă gândesc că așa e cel mai bine pentru copii, pentru viitorul lor. Nu am de gând să fac niciun apel, nicio contestație, m-am săturat de instanțe, de circ și de balamuc. Sper că eu tot am făcut pași pentru o bună înțelegere cu Claudia, pentru că suntem părinți și ne dorim o educație bună pentru copii și ea, după foarte mult timp, văd că a făcut un prim pas, m-a deblocat pe WhatsApp și, în sfârșit, după trei luni de zile pot să vorbesc și eu cu copii și să-i văd pe video, pe WhatsApp. Toate lucrurile sper să fie spre bine, să avem liniște, înțelepciune și maturitate, să fie bine pentru copii”, a declarat Gabi Bădălău, potrivit spynews.

VEZI aici ce declarații a făcut Claudia Pătrășcanu

„Eu și până acum am fost implicat sută la sută în tot ce înseamnă cheltuieli ale copiilor”

Chiar dacă fosta soție i-a adus până acum mai multe acuzații dure, potrivit cărora acesta nu se implică deloc în creșterea copiilor, Gabi Bădălău susține că mereu le-a oferit bani celor mici, și are de gând să facă asta și pe viitor, indiferent de cifrele pe care i le impune instanța.

„Această problemă tehnică, ca să o numesc așa, cu salariu, cu cifre, repet, asta a decis instanța, nu o văd ca pe o problemă, pentru că eu și până acum am fost implicat sută la sută în tot ce înseamnă cheltuieli ale copiilor, iar Claudia a avut din partea mea susținere financiară până acum și nu stăm în drum de această sumă dată de instanță, iar eu o să fiu în continuare la fel de implicat în creșterea și educația copiilor”, a mai adăugat acesta.

VEZI și: Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, scandal monstru: „Vrea să mă bage la pușcărie. Mi-a făcut plângere penală”

Supărat din cauza declarațiilor făcute de Claudia Pătrășcanu 

Imediat după ce a aflat că ea este învingătoarea în acest proces, Claudia Pătrășcanu a făcut o postare acidă pe rețelele de socializare, ce-l viza pe fostul ei soț. Gabi Bădălău spune astfel că nu el este „răul” din toată această situație și că este normal să-și dorească să obțină, la rândul lui, custodia copiilor.

„Eu încerc să fie liniște și pace, o rog și pe Claudia tot la liniște și pace. Am văzut că a declarat astăzi că binele a învins răul, răul fiind cine, tatăl copiilor? Că mi-am permis ca să îmi doresc și eu copii? Deci, nu mai vreau nici polemică, nici băgat bățul prin gard, nu știu, problema ei ce a cerut Claudia. Ideea e că orice nevoi au copii mei, eu sunt lângă ei sută la sută implicat. Sunt și cel care achită integral școlile private ale copiilor și nu numai”, a spus afaceristul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel