Instanța a stabilit domiciliul copiilor Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău. La cine vor rămâne cei doi băieți

Data actualizării: | Data publicării:
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa Facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa Facebook

După finalizarea procesului de divorț, instanța a stabilit domiciliul copiilor Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău. 

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au divorțat oficial, după multe procese și scandaluri. Ulterior, cei doiau luptat pentru custodia copiilor. În timp ce artista consideră că cei doi micuți ar trebui să stea lângă mama lor, întrucât ea este cea care s-a ocupat, predominant, de creșterea lor, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu își dorea și el custodia exclusivă.

Instanța a stabilit domiciliul copiilor Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău

După multe scandaluri și acuzații grave, instanța a decis la cine vor rămâne copiii Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău. Ei bine, spre fericirea artistei, cei doi băieți vor rămâne la acasă la aceasta.

„Respinge ca neîntemeiate excepţiile tardivităţii, lipsei de interes şi lipsei calităţii procesual active Admite în parte cererea principală modificată; admite în parte cererea reconvenţională modificată Stabileşte locuinţa minorilor …… la domiciliul mamei. Stabileşte contribuţia părinţilor la întreţinerea minorilor in în cuantum de 1/3 din venitul salarial net lunar realizat de fiecare dintre părinţi, revenind fiecărui minor câte o contribuţie de 1/6 din acest venit, contribuţie ce se va presta în natură de către mamă şi prin echivalent bănesc de către tată, începând cu 17.11.2022 până la majoratul minorilor.

Stabileşte program minimal de desfăşurare relaţie personală copii/ tată, cu preluarea minorilor din locuinţa mamei, după cum urmează: – În săptămânile 2 şi 4 din lună, de vineri, ora 12,00 până duminică ora 20,00 – În anii pari: * prima jumătate a fiecărei vacanţe şcolare, începând cu ora 10 ,00 a primei zile de vacanţă până la ora 18,00 a ultimei zile din program . * zilele aniversare ale minorilor, începând cu ora 10,00 până a doua zi , ora 10,00 – În anii impari: * a doua jumătate a fiecărei vacanţe şcolare începând cu ora 10 ,00 a primei zile de program până la ora 18,00 a ultimei zile de vacanţă ; * zilele onomastice ale minorilor , începând cu ora 10,00 până a doua zi , ora 10,00.

Obligă reclamanta-pârâtă la respectarea programului minimal sus menţionat; Respinge în rest cererile ca neîntemeiate. Compensează cheltuielile de judecată. Cu apel în 30 zile de la comunicare; cererea de apel se depune la Judecătoria Sector 6. Pronunţată azi, 17.11.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei', se arată în hotărârea judecătorească.

Claudia Pătrășcanu: „Copiii mei sunt totul'

„S-a așternut liniștea și bucuria in sufletul nostru! Ați făcut parte din trăirile mele, poate am plâns împreuna,am zâmbit sau am răbufnit, am așteptat și am răbdat. Astăzi ma simt exact ca atunci când am născut acești îngeri buni. Sufletele voastre bune, rugăciunile voastre și toată susținerea moralului meu, au fost auzite de Dumnezeu! Va multumesc, înzecit!

Când ai avocați cu conștiința, care lupta cu dreptate, atunci Puterea Domnului e și mai Mare. Când ai iubirea sinceră a oamenilor curați, nimic nu poate sta in cale. BINELE ÎNVINGE RĂUL! Nimic nu valorează mai mult pentru mine in aceasta viața….. Copiii mei sunt TOTUL! Sa fiți binecuvantati!', a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel