Fulgy, la un pas să-i omoare pe Ioniță și Viorica din Clejani. Dezvăluiri cutremurătoare: "Era să le iau viața"

Data actualizării: | Data publicării:
Ioniță și Viorica de la Clejani, sursa Facebook
Descriere foto: Ioniță și Viorica de la Clejani, sursa Facebook

Fulgy a făcut dezvăluiri șocante. Fiul Clejanilor a recunoscut că a fost la un pas să le ia viața părinților săi.

Fulgy continuă să șocheze. După momentul în care a fost prins la volan, după ce consumase anumite substanțe interzise, și după numeroasele filmulețe controversate de pe rețelele de socializare, Fulgy a vrut să își ceară scuze într-un mod public, dar a și făcut câteva dezvăluiri șocante.

 

Fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu, Daniela Vlădescu, dezvăluiri inedite din relația cu fiul dictatorului: ”Nu m-a iubit”

Aceasta a recunoscut că a fost la un mic pas de a le lua viața părinților lui, din cauza consumului de substanțe interzise. Totodată, Fulgy a povestit că fosta iubită și-a pierdut pisica, într-un moment de-al lui de furie.

”As vrea sa imi cer scuze in mod public si sa se afle de la mine, Fulgy, un copil iubit dar influentat gresit de lumea rea, adevarul adevarat.

In primul rand imi cer scuze public parintilor mei si regret pentru faptul ca in trecut am fost la un mic pas de a le lua viata in urma cu ceva timp din cauza consumului meu abuziv de droguri din vremea respectiva, atunci cand am fost internat pentru prima oara la spital, ajutat de familia mea desi eu le-am gresit, ei tot m-au iubit, m-au ajutat si m-au sprijinit.

As vrea sa imi cer scuze tot in mod public intregii natiuni romanesti pentru ca am mintit, negat ca nu sunt drogat intr-o emisiune televizata la care am participat in trecut. As vrea sa imi cer scuze fostei mele partenere de viata pentru ca a pierdut un animalut scump, inofensiv si drag (pisica) tot din cauza consumului meu abuziv de droguri intr-un scurt moment de nervi, fara discernamant din cauza nenorocitelor de droguri.

Iar nu in ultimul rand, as vrea sa imi cer iertare in fata lui Dumnezeu ca am pacatuit si sa ii multumesc ca m-a adus pe drumul cel bun cu ajutorul iubirii familiei mele dragi si surorii mele scumpe. Rog toata Romania ca aceasta sa fie singura stire care o sa apara si sa nu imi mai implicati familia si numele lor in trecutul meu negru si regretabil.

Pe final as vrea sa promit ca voi lupta toata viata mea cu aceasta boala a secolului XXI “Drogurile” si ca voi fi un exemplu de urmat prin lucrurile frumoase pe care urmeaza sa le fac, arat, spun, demonstrez”, se arată în mesajul postat de Fulgy, pe canalul lui de Yotube.

Citește și: Reacția Andreei Marin după ce a fost comparată cu soția lui Ștefan Bănică: „Și ce dacă semăn cu Lavinia? Eu nu trăiesc în trecut”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel