Fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu, Daniela Vlădescu, dezvăluiri inedite din relația cu fiul dictatorului: ”Nu m-a iubit”

Data publicării:
Daniela Vlădescu, captură TV
Descriere foto: Daniela Vlădescu, captură TV

Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu, fiul lui Nicolae și al Elenei Ceaușescu, a făcut dezvăluiri inedite despre relația pe care a avut-o cu acesta.

În urmă cu 35 de ani, soprana Daniela Vlădescu l-a cunoscut pe fiul lui Nicolae și al Elenei Ceaușescu, de care s-a îndrăgostit iremediabil. Aceasta a sperat la o viață frumoasă în doi, însă lururile nu au stat așa cum își dorea. Ea a povestit la Acces Direct  că de fapt bărbatul nu a iubit-o, iar familia lui nu a vrut-o atât de mult să facă parte din ceea ce a însemnat reședința familiei Ceaușescu.

”Am fost foarte dezamăgită și ceea ce am primit înapoi a fost pedeapsă, nu recompensă. El nu m-a iubit. Eu mi-am pus pe tavă toată viața, au trecut 35 de ani de când l-am cunoscut. N-a fost singura iubire a vieții mele, mereu am iubit făcând sacrificii”, a spus ea la Acces Direct.

 Daniela Vlădescu a mărturisit că relația cu Nicu Ceaușescu a fost un ascunsă, deoarece  familia ei nu a fost de acord niciodată cu această relația.

”Ei n-au știut de relația mea un an de zile, au aflat printre prieteni, lor le-a fost rușine cu relația mea, ei erau niște oameni curați, de onoare, pentru ei a fost o suferință. Lor le-a fost rușine în momentul în care au văzut că nu a merită”, a mai spus ea.

În urmă cu ceva timp, soprana Daniela Vlădescu a povestit că Nicu Ceaușescu a înșelat-o de mai multe ori cu nume importante din vremea aceea. Totodată, aceasa a fost arestată, fiind acuzată de legături strânse cu familia Ceaușescu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel