Fulgy, băiatul Vioricăi din Clejani, dezvăluiri incendiare. Ce s-a întamplat în studioul lui Alex Velea și motivul pentru care testul antidrog a ieșit pozitiv

Data actualizării: | Data publicării:

Fulgy a explicat ce s-a întâmplat cu adevărat sâmbătă noapte, înainte de a fi oprit în trafic de organele de poliție și testat pozitiv pentru consum de droguri. 

Viorica și Ioniță din Clejani au un istoric turbulent de consum de droguri în familie. Anul trecut, fiica celebrilor cântăreți, Margherita, a fost protagonista unui scandal de consum de droguri. 

Sâmbătă noapte, fiul Clejanilor a fost prins sub influența drogurilor

În vârstă de 23 de ani, Fulgy a fost oprit de un echipaj al poliției din București. Oamenii legii l-au dus pe acesta la INML, acolo unde i s-au recoltat probe biologice. În urma testării cu aparatul Drugtest, agenții care l-au tras pe dreapta pe Fulgy au descoperit că artistul a consumat cannabis.

Fiul Clejanilor, prins drogat la volan. Fulgy a fost dus la INML ca să i se recolteze probe biologice: "Sunt arestat"

Înainte să ajungă la sediul INML, Fulgy a făcut o filmare pe care a publicat-o pe IG Story. “Sunt «arestat»”


Ulterior, Fulgy a explicat pe canalul său de Youtube ce s-a întâmplat cu adevărat în noaptea aceea. Tânărul susține că nu a consumat drpguri, însă, aflat în studioul lui Alex Velea, a inhalat fumul de la stupefiantele consumate de alte persoane. 

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce fiul său, Fulgy, a fost prins drogat la volan: ”E un băiat major”

 

”Seara am fost la Alex Velea, prietenul familiei noastre, un om deosebit. Am ajuns acolo la studio cu motivul de a face o piesă pentru cățelul meu Cash. Mi-am luat un cățel și îl cheamă Cash și mi-am dorit foarte mult să fie și Alex Velea, să contribuie, pentru că eu am făcut muzică, versuri, tot și Alex Velea a fost de acord. Am vorbit, ne-am înțeles, am făcut un grătar cu toți băieții de la Golden Boy. Niște băieți care m-au respectat. Nu pot să spun că m-a turnat nimeni, pentru că sunt niște băieți deosebiți. De obicei, în studiouri, nu la Alex Velea, se fumează iarbă, pentru că te ridică și te relaxează. Eu, vă jur pe familia mea, că sunt plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină, când trăgeam, când făceam greșeli. Mi-am dat seama singur și m-am dus și m-am internat în Spania”, a spus Fulgy pe canalul său de YouTube.

Tânărul susține că nu este un adept al drogurilor, după ce a reușit să se reabiliteze într-o clinică din Spania. 

”După grătarul de la Alex Velea, eu am plecat cu doi băieți de-ai lui, care nu aveau niciun drog la ei. Atât eu, cât și ei nu aveam droguri și am ajuns la o intersecție unde era un filtru de poliție cu 15-16 mașini, unde am oprit și am întrebat dacă pot să fac dreapta. Că tot am intrat în discuție cu el, m-a recunoscut și mi-a cerut permisul și buletinul ca să mă verifice și mi-a făcut un alcool test, care a ieșit 0 și m-a lăsat să plec. După aceea, am fost urmărit de altă mașină de poliție și a dat drumul la girofar când am ajuns în fața casei să mi se facă test de droguri. M-am conformat, pentru că, cu legea nu se pune nimeni. Nu mai fumez. Când am văzut că se ceartă cu mama și tata am plecat cu ei la IML și mi-au recoltat sânge și salivă și proba unde a ieșit canabis. Am inhalat stând cu oameni care fumează iarbă, pentru că eu, v-am spus, sunt plictisit de ele”, a mai spus fiul Clejanilor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel