Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce fiul său, Fulgy, a fost prins drogat la volan: ”E un băiat major”

Data publicării:
Fulgy, sursa instagram
Descriere foto: Fulgy, sursa instagram

Ioniță de la Clejani a avut o primă reacție după ce fiul său a fost prins la volan sub infuenta drogurilor.

Ioniță de la Clejani a reacționat, după ce Fulgy a fost prins de oamenii legii sub influența drogurilor  în timp ce se afla la volan.  Artistul nu a vrut să dea prea multe declarații despre acest subiect, spunând că fiul său este major și poate să își asume tot ce face, el fiind cel care trebuie să răsundă pentru faptele lui.

"Nu trebuie să mă întrebaţi pe mine ce s-a întâmplat! Vorbiţi cu Fulgy, este un băiat major. Nu vreau să fac nicio declaraţie despre incident", a spus Ioniță de la Clejani pentru Antena Stars.

În vârstă de 23 de ani, Fulgy a fost oprit noaptea trecută de de un echipaj al poliției din București. Oamenii legii l-au dus pe acesta la INML, acolo unde i s-au recoltat probe biologice.

Înainte să ajungă la sediul INML, Fulgy a făcut o filmare pe care a publicat-o pe IG Story. “Sunt «arestat»”

“În viață, trebuie să știi de toate, frate! Mă bucur că mi se întâmplă asta, ca să vă demonstrez și eu ceva la toți mafioții”, a mărturisit fiul Vioricăi de la Clejani pe video-ul făcut în mașină.

Potrivit Spy News,  în urma comunicatului oferit de Poliție se pare că fiul Clejanilor va fi cercetat penal, asta pentru că testul a arătat că a consumat droguri, mai exact canabis, atunci când conducea.

”Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost depistat conducând pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a indicat faptul că aceasta a consumat canabis. În cauză a fost condus la sediul I.N.M.L. în vedere prelevării de probe biologice și a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, se arată în comunicat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel