Fiul Clejanilor, prins drogat la volan. Fulgy a fost dus la INML ca să i se recolteze probe biologice: "Sunt arestat"

Data publicării:

 Fulgy, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a fost prins drogat la volan noaptea trecută. Acesta a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală pentru a i se recolta probe biologice.

În vârstă de 23 de ani, Fulgy a fost oprit noaptea trecută de de un echipaj al poliției din București. Oamenii legii l-au dus pe acesta la INML, acolo unde i s-au recoltat probe biologice. Potrivit CANCAN, în urma testării cu aparatul Drugtest, agenții care l-au tras pe dreapta pe Fulgy au descoperit că artistul a consumat cannabis.

Înainte să ajungă la sediul INML, Fulgy a făcut o filmare pe care a publicat-o pe IG Story. “Sunt «arestat»”

“În viață, trebuie să știi de toate, frate! Mă bucur că mi se întâmplă asta, ca să vă demonstrez și eu ceva la toți mafioții”, a mărturisit fiul Vioricăi de la Clejani pe video-ul făcut în mașină.

Imedit după ce a ieșit din Institutul Național de Medicină Legală, Fulgy a fost extrem de recalcitrant cu jurnaliștii. Unul intre ei l-a întrebat pe acesta ce părere o să aibă mama lui dacă testul îi va indica că a consumat droguri, moment în care Fulgy a avut o reacție nervoasă.

 “(…). Mama mea știe că sunt pui de șmecher, că mama mea e șmecheră și tu nu ai haine de stat să mă întrebi tu! Așa că, nu mă mai întreba tu și întreabă-mă ceva normal. Dacă nu, pleacă! Scuze. Deci, v-am lăsat fără cuvinte”, a spus Fulgy.

De asemenea, în  tot restul conversației cu jurnaliștii, Fulgy a fost extrem de violent verbal.

Jurnalistă: “Cum a fost să stai o lună și jumătate internat în Spania? La clinică (n.r.: de dezintoxicare)”.

Fulgy: “Știi tu că am stat o lună jumate?! Cine ți-a dat informația asta?”

Jurnalistă: “Am citit în presă”.

Fulgy: “Așa ai citit? Nu ai citit de o lună? Pot să zic doar că ești chioară și nu știi să citești! Am stat undeva unde plătești 20 de mii, numai în piscine, numai în călării, numai în yoga, numai în psihologie. Îmi cer scuze că-ți vorbesc așa, dar mi se pare că ești prost informată”.

Jurnalist: “Ai studiat acolo și efectul psihedelicelor?”

Fulgy: “Știu tot ce înseamnă droguri, cum să nu? Cum să nu? Pierdeam la cazino sute de mii de euro din cauza la alcool, ca idee. Nu era normal să văd ce se întâmplă cu mine? Voi n-ați face la fel? Ce e așa tabu cu drogurile astea? Că se droghează toată România. Nu stau să spun (…). Mi-am dat seama că România este ultima țară și că trebuie să mă mut chiar și în Spania, mai degrabă, decât să stau în țara asta. (…)”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⭐️ ⭐️ ⭐️ Mr. Moft ⭐️ ⭐️ ⭐️ (@mrmmoft)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel